上一頁下一頁
發新話題

《飲酒俱樂部》

收藏  |  訂閱
736  6.3k

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-2-6 02:52 PM 發表 查看引用來源

至叻係你喇
有其母切有其子嘛.....:smile_30:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-2-6 14:49 發表 查看引用來源

你add我面書丫.....
e mail呢:smile_38:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-2-6 14:51 發表 查看引用來源

好耐無見,大佬
旅程愉快嗎
梗係愉快 仲想再去天呀:smile_40:
不如下次我地一齊去吖:smile_38:

引用:
原帖由 嫁個有錢人 於 2009-2-6 02:55 PM 發表 查看引用來源
要等出年啦~~:smile_35: 不過咁屎凍~~我頂唔順

引用:
原帖由 嫁個有錢人 於 2009-2-6 02:55 PM 發表 查看引用來源
又唔帶埋我去.....:smile_45:

引用:
原帖由 有客到 於 2009-2-6 02:53 PM 發表 查看引用來源

有其母切有其子嘛.....:smile_30:
梗係~~唔係點做我個仔

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-2-6 14:58 發表 查看引用來源

其實佢唔係好凍咋,只係塊面同手會凍d囉,
個身一d都唔凍,我咁怕凍都無事就知啦,有時仲覺得著得太多好熱

引用:
原帖由 嫁個有錢人 於 2009-2-6 03:02 PM 發表 查看引用來源
其實佢唔係好凍咋,只係塊面同手會凍d囉,
個身一d都唔凍,我咁怕凍都無事就知啦,有時仲覺得著得太多好熱
:smile_14: 唔凍咩?有無shopping呀?

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-2-6 15:04 發表 查看引用來源

:smile_14: 唔凍咩?有無shopping呀?
比我想像中無咁凍囉,雖然得-4,5度,
但唔係凍到屎果隻囉,只係塊面同手會凍d,有手套就無事,但塊面會凍d
我shopping買好小嘢咋,多數都係食,不過買咗條日版牛仔褲比jimjim囉:smile_44:

引用:
原帖由 josephinelai629 於 2009-2-6 02:58 PM 發表 查看引用來源

凍凍下就唔覺架啦~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆