上一頁下一頁
發新話題

12月27日 cp會話sn打底+天鵝小妖精....第二回出左啦~~!!!

收藏  |  訂閱
589  18.5k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-29 05:06 PM 發表 查看引用來源

睇黎以後d包膠都要set權限20啦~~!!!
我俾奸細害到煩能死,仲慘過俾3000老毛俾媽咪:')

引用:
原帖由 mingken 於 2009-1-29 05:29 PM 發表 查看引用來源

我俾奸細害到煩能死,仲慘過俾3000老毛俾媽咪:')
深表你嘅同情,你係時候搵團長開解吓~~!!:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-29 05:28 PM 發表 查看引用來源

呢度D奸細、狼狗真係好X煩~~~!!!:smile_27:
希望將狼狗夾住在兩祠堂中間,夾死去活來:smile_14:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-29 05:40 PM 發表 查看引用來源
希望將狼狗夾住在兩祠堂中間,夾死去活來:smile_14:
希望我條狗夾住在條索女兩腿中間,夾死去活來~~!!!!:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-29 05:43 PM 發表 查看引用來源

希望我條狗夾住在條索女兩腿中間,夾死去活來~~!!!!:smile_04::smile_04:
夾到條狗,痛哭流涕:smile_30:

引用:
原帖由 eric415 於 2009-1-29 05:47 PM 發表 查看引用來源
夾到條狗,痛哭流涕:smile_30:
梗係要佢好似鯉魚咀咁夾夾下啦~~!!:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-29 05:49 PM 發表 查看引用來源

梗係要佢好似鯉魚咀咁夾夾下啦~~!!:smile_04::smile_04:
鯉魚咀可遇不可球:smile_40:

早晨,各位C兄....

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-30 09:26 AM 發表 查看引用來源
早晨,各位C兄....
:smile_35: lunch

C Hing 好爽啦, 大細都有得食. :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆