上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)13

收藏  |  訂閱
733  19.6k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-3 01:10 AM 發表 查看引用來源

會吾會輪班?
暫時唔會...因為冇人願意返夜 因為我在"西鐵站"做..冇通宵更..
只有早更 7-3 & 中更..我係中更 下午3-12:smile_39:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-3 01:15 AM 發表 查看引用來源
寧靜:smile_13::smile_42:
tt~~我之前post比人刪除左..所以入黎呢度玩
唔想再開新post啦....真係好累:smile_42:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-3 01:10 發表

便利店:smile_44:
我聽到....我吾會講出去:smile_44:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

我知,以為里吾記得我咋,:smile_27:玩得開心d:smile_40:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-3 01:16 AM 發表 查看引用來源

點解比人delete左...........:smile_13:

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-3 01:15 發表

暫時唔會...因為冇人願意返夜 因為我在"西鐵站"做..冇通宵更..
只有早更 7-3 & 中更..我係中更 下午3-12:smile_39:
我都係番早既人....7-3

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-3 01:17 AM 發表 查看引用來源

我聽到....我吾會講出去:smile_44:
呵呵~講出去都唔怕啦..最緊要有工做

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-3 01:19 AM 發表 查看引用來源
我知,以為里吾記得我咋,:smile_27:玩得開心d:smile_40:
記得你啦.....你都玩得開心d

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-3 01:19 AM 發表 查看引用來源

點解比人delete左...........:smile_13:
係呀:smile_13: 版主話我犯版規..唔理佢啦..大不了唔開新post囉 嘻嘻~

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2009-1-3 01:19 AM 發表 查看引用來源

我都係番早既人....7-3
我..覺得返早比較辛苦..:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆