上一頁下一頁
發新話題

徵 35或以上既朋友 ~~ 3

收藏  |  訂閱
822  5.9k

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-13 08:27 PM 發表 查看引用來源
tt 呢排好小見你係蛇舖返工好多野做呀:smile_38:
系呀~巧忙:smile_35:

http://hk.youtube.com/watch?v=vtF13y_uBgI
情人知己

送給豆豆聽....

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-13 08:26 PM 發表 查看引用來源

14歲便有了....而且我這個星期病了..所以都食緊藥...咁個胃又嚟作吓反囉:smile_27: :smile_27: 等我重辛苦啲:smile_27:
14就有左:smile_19: 咁早有胃瘍好惨呀,

引用:
原帖由 kyeung男 於 2008-12-13 08:32 PM 發表 查看引用來源
14就有左:smile_19: 咁早有胃瘍好惨呀,
胃痛重慘過大病....:smile_39: :smile_39:唔飽得又唔餓得...好可憐吖

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-13 08:29 PM 發表 查看引用來源
http://hk.youtube.com/watch?v=vtF13y_uBgI
情人知己

送給豆豆聽....
你好大胆呀 我幫你做緊白老鼠 餅主知我鍾意細路仔所以仲未pm我

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-13 08:35 PM 發表 查看引用來源
你好大胆呀 我幫你做緊白老鼠 餅主知我鍾意細路仔所以仲未pm我
我知道....所以我願意受死.....來喇版主等我愛你:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-13 08:26 PM 發表 查看引用來源

14歲便有了....而且我這個星期病了..所以都食緊藥...咁個胃又嚟作吓反囉:smile_27: :smile_27: 等我重辛苦啲:smile_27:
即係有咗兩年喇 醫生知你有胃病應該比埋D胃藥你食:smile_38: 我都有咗超過10年:smile_42:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-13 08:34 PM 發表 查看引用來源

胃痛重慘過大病....:smile_39: :smile_39:唔飽得又唔餓得...好可憐吖
有冇良方妙约食乜會對個胃好

引用:
原帖由 胡show仔 於 2008-12-13 08:41 PM 發表 查看引用來源
即係有咗兩年喇 醫生知你有胃病應該比埋D胃藥你食:smile_38: 我都有咗超過10年:smile_42:
我照埋胃鏡..羅命.....我啲胃藥要出去藥房配的..因為長期食的:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月影 於 2008-12-13 08:45 PM 發表 查看引用來源

我照埋胃鏡..羅命.....我啲胃藥要出去藥房配的..因為長期食的:smile_39: :smile_39:
揾下中醫幫下你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆