上一頁下一頁
發新話題

12月13日....CP花都娛樂城住四星級御信酒店...人仔420蚊包客房唱K......五月花取消!

收藏  |  訂閱
614  16.2k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-13 05:09 AM 發表 查看引用來源

咁易沉落去咩

依家用 3仔台 1966 打IDD $48 任打仲好過聊Q,

仲好易 Check 到條女生活習慣
唔用得,好易比家中老虎發現:smile_44: 我現在用的電話咭8分錢一分鐘

做咩又取消:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2008-12-13 05:13 發表 查看引用來源

唔用得,好易比家中老虎發現:smile_44: 我現在用的電話咭8分錢一分鐘
吾知啦...第一個月用....

不過3仔台又無月結單....

係去屈人寺講number 交錢...

引用:
原帖由 100萬匹自毀境界 於 2008-12-13 05:19 發表 查看引用來源
做咩又取消:smile_14: :smile_14:  
未開轉場姐....

夜喇
唔好嘈啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-13 05:29 發表 查看引用來源
夜喇
唔好嘈啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
你又舞獅入雄獅放炮仗....仲講:smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-13 05:31 AM 發表 查看引用來源

你又舞獅入雄獅放炮仗....仲講:smile_38:
梳厘囉:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-13 05:34 發表 查看引用來源
咁梳厘囉:smile_22: :smile_22: :smile_22:  
傻啦...熱熱鬧鬧當過年三十囉

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-13 05:36 AM 發表 查看引用來源

傻啦...熱熱鬧鬧當過年三十囉
好想快D新年:smile_35:

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-12-13 05:34 發表 查看引用來源
咁梳厘囉:smile_22: :smile_22: :smile_22:  
可吾可以  梳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆