上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【56】

收藏  |  訂閱
744  4.6k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 08:42 PM 發表 查看引用來源
我賞月
:smile_45: 咁賞到未呀?

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 08:39 PM 發表 查看引用來源

:smile_38: 邊個咁唔好彩呀?
頭先想做人阿媽個個

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-10-15 08:18 PM 發表 查看引用來源

咁誇張 ...?
下個月 15 號 deadline 呀:')

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 08:24 PM 發表 查看引用來源
花花.....................點幫你
比六個會中既六合彩 number 比我啦:smile_38:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-15 08:41 PM 發表 查看引用來源
o下, 咁都扣:smile_40:
下次你入去, 打招咪嘛, 早晨, 午安, 你好...... 唔扣分o架
或者先遞帖...............講明...............我投石問路架..............幫人問架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-15 08:44 PM 發表 查看引用來源
頭先想做人阿媽個個
你想做人地個仔乍~

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-15 08:42 PM 發表 查看引用來源
打左幾個乞嚏:smile_39:
花花...........................唔好病

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-15 08:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 咁賞到未呀?
一輪明月,數點寒星................照著我也照著你................我們同在月光下想著對方.................

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-15 08:44 PM 發表 查看引用來源
下個月 15 號 deadline 呀:')
有一個月時間......................掂..................實掂

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-15 08:46 PM 發表 查看引用來源
比六個會中既六合彩 number 比我啦:smile_38:
俾夠49個你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆