上一頁下一頁
發新話題

徽30+好男人(5)

收藏  |  訂閱
753  6.3k

引用:
原帖由 happy19man 於 2008-10-1 08:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:  咁你咪打一次試下囉:smile_30:
唔制:smile_45:

可以同你交個朋友嗎

引用:
原帖由 63021 於 2008-10-1 08:59 PM 發表 查看引用來源

咁考慮成點呀:smile_30: :smile_30:
:smile_45: :smile_45: 諗緊

引用:
原帖由 1214717 於 2008-10-1 09:00 PM 發表 查看引用來源
hihi比你msn我牙
呢度唔可以留contact的,你要收到pm先得

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-1 09:43 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: :smile_45: 諗緊
準快決定喇:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2008-10-1 09:24 PM 發表 查看引用來源

我講梗我喎
哦:smile_40:

引用:
原帖由 happy19man 於 2008-10-1 09:25 PM 發表 查看引用來源
.....我最多兩句
睇得出:smile_45:

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-9-28 01:44 PM 發表 查看引用來源
第5版了......

人大了,也累了......厭倦了尋尋覓覓......
只想......找個認真的人,可以在生活中大家互相扶持,互相照顧,互相分享......
而我期望在這裡,可以找到這樣的人.會否太傻太天真??????
不過,努力嘗試,是 ...
你好? 我28可以嗎?

引用:
原帖由 Re-searching 於 2008-10-1 09:19 PM 發表 查看引用來源

你係我開post以黎,回覆得最多字既一個,多謝你

我咁大個人只係拍過2次拖,對於愛情,我經驗唔多,但感受好多.
係兩段關係中,雖然最後都係失敗收場.但正正因為呢d失敗經驗,令我更有信心係往後既日子中點樣同另一半相處.

無論我遇到既係好差既人還是好好既人,呢d都係緣,"業"緣or姻緣都係一種緣,同你一樣我都好信緣份.對於我未能預見既野,我會以平常心對待.

在我看來,愛情其實都係我地自我成長既一部分而已,所以唔會係理想的.理想既關係應該係大家共同經歷中有共同既成長,感受,同理心.

我覺得,無論你依家既生活有幾好,如果缺少一個可以同你分享喜怒哀樂既人,始終會覺得若有所失.

至於搵唔搵到男朋友,我會隨緣.

再一次多謝你同其他提醒我要小心既人,或者你地都知道我唔係玩既人,所以都好愛護我.多謝你地
次數多與少有什麼問題
最重要係經歷過d咩,感受到d咩同領悟到d咩
一兩次失敗唔代表d咩
最重要係明白當中嘅成與敗

姻緣好與壞隨左命中注定外仲可以自己爭取架
妳嘅諗法好正確
但分享喜怒哀樂既人都可以搵朋友嗎
但當然係可以完全相信對方啦

引用:
原帖由 devil998 於 2008-10-1 09:25 PM 發表 查看引用來源
hello     ,........
係,你好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆