上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.4k

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-28 03:13 PM 發表 查看引用來源

我覺得唔係咁囉,如果你同佢拍緊拖咁呢d收收放放可能會留得住佢的,
但佢娶得你,我覺得佢需要的會係一個明白佢的老婆,咁就夠喇.. 當然靚老婆就sure開心d啦,起碼唔係拖c9出街..
我都唔知點講,總之"女人唔壞,男人唔 ...
師兄,

我都只係有5-10%時間係咁:smile_44:
平時都好正常的,女人安份守己既同時可能會另男人大安指意,平淡得耐左就好易淡:smile_39: :smile_39:
有時我會好sexy辨到好靚咁同fd出街,佢會有d不滿但又唔會出口話我因為咁做會另人覺得佢好小氣,
但我知佢其實係唔想自己老婆咁樣出去的,男人自私係正常,但如果將自己收係屋企做c9,個危機好似仲大左咁

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-28 03:34 發表 查看引用來源

真系要你钱果阵..
有边有你沉啊....
要你钱果阵你都未必可以卑到啦.................
所以女人都系要独立点....
千其唔好靠男人...
男人没有& ...
師妹:
我係話我金錢上能力應付得來,便各取所須囉,如果有條佬,個口話愛你,但冇錢冇水,仲食你免費餐,又唔肯付出和𠄘擔,你估你仲交唔交個心呢?仲有你都冇講你做邊行?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 11:24 發表 查看引用來源

佢又未至於有野因為無証無據男人又點會認,將心比己如果我係男人都唔會認:smile_44:
我只係近排(2-3星期既事)無意中發現佢經常睇141網,我有問佢佢當然唔認有去過,
來來去去都係一般大路既解釋:smile_45: :smi ...
師妹:
你都幾敏感喎,老公睇下141網,你就認定老公出去滾,仲講到自己好似失去幸福和寵愛,如果比你知道老公好像我們沉船了,你實精神崩潰不能自拔,清醒喇,不要自己嚇自己,亦不要打扮性感出街搏收視,男人唔嚇得更加唔激得,仲有我強調,男人出來玩衹是尋求激情,並非不愛老婆:smile_38: :smile_38: :smile_38:
老婆衹有一個,是不能代替的,知道嗎?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-28 04:24 PM 發表 查看引用來源

男人出來玩衹是尋求激情,並非不愛老婆:smile_38: :smile_38: :smile_38:
老婆衹有一個,是不能代替的
100個agree!!!

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-28 04:24 PM 發表 查看引用來源

師妹:
你都幾敏感喎,老公睇下141網,你就認定老公出去滾,仲講到自己好似失去幸福和寵愛,如果比你知道老公好像我們沉船了,你實精神崩潰不能自拔,清醒喇,不要自己嚇自己,亦不要打扮性感出街搏收視,男人唔嚇得更加唔 ...
師兄;

佢有前科.................................我都唔想咁諗架,當年佢同我一個好好既朋友有路沉船了,佢仲因為果個女人要好堅決地同我分開:smile_39: :smile_39:我地係分開過6個月左右架,果時攪到咁既局面我都有責任的因為就係無咩關心佢無溝通無體諒等等...,但佢選擇左搵第2個而唔係去解決問題:smile_39: :smile_39:

分開後各自生活,當年我就係你講既咁啦神崩潰不能自拔&自責,好傷好傷,經過左4-5個月時間我先可以好辛苦咁企返起身,2個人一齊成日話要講過"信"字,但當比身邊最親既人同好朋友同一時間出賣過既話,我相信你會改觀:smile_13: ,我係果幾個月過左一d好亂既非人生活,回想轉頭當然覺得自己傻啦但當時置身局中又唔係咁諗:smile_39: :smile_39:

我慢慢企返起身既同時亦有諗自己衰咩,諗左好多諗左好耐....諗通左知衰咩,好努力去做好自己,唔係因為佢而係為自己希望將來自己可以再做人地既好老婆(當然地我經過幾年努力真係出自真心地做得到啦 ),唔知佢同個女人發生咩事有一日佢返來搵番我要求再一齊從新開始.................:smile_45:

可惜既係當時我對佢完全死心啦,係有心痛......係心痛點解要傷害完我轉頭又搵返我?!我果時慢慢正常返,加上無王管好自由鐘意點都玩得,我果時玩到個心都創左男人如走馬燈:smile_44: ,又返過一排夜總會做金魚:smile_44真係做金魚only因為我有正職及人工唔錯的) 睇盡d男人有幾咸濕人都未坐底就一對手渣落來:smile_14:我足住佢對手唔比佢渣,我最記得有一個客話我:「亞女,你咁樣點得架」,我心諗我來玩下睇下見識下之嗎做咩渣我:smile_45: 我做金魚都好多客肯坐,有d客真係抱下吹下水就算:smile_44: 大部份就like渣,小部份係擘酒.........................我咁樣算賤格嗎???我唔想的不過當時精神真係崩潰,頂唔住啦需要發洩去平衡:smile_39: :smile_39:

一下子佢要我同番佢一齊我真係唔想囉,但最後我都有比機會佢及嘗試去接受番佢,不過當中都經歷過好多野,太長,一下子講唔晒,呢幾年同佢好好啦所以覺得自己算幸福,佢失去過先識珍惜,我有話比佢知分開後我做過d咩我亦唔需要握佢,而佢亦都講自己願意去承受我做過既野.....因為....因果報應(佢自己講的)

sorry呀各位師兄我打多左:smile_13: 我只係想講2個人信任係重要但每人有唔同既故事所以會有唔同睇法,
但點都好,老婆係好愛你好信任你既話,真係唔好比老婆知道呀,要握就握一世:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 05:40 PM 發表 查看引用來源

師兄;

佢有前科.................................我都唔想咁諗架,當年佢同我一個好好既朋友有路沉船了,佢仲因為果個女人要好堅決地同我分開:smile_39: :smile_39:我地係分開過6個月左右架,果時攪到咁既局面 ...
你同老公有咁特別嘅歷史,用特別方法處理都啱, 但大部份cases 都唔適用你所謂嘅女人唔壞,男人唔愛架.

你以前喺旺角場做呀? D客咁嘅?

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 05:40 PM 發表 查看引用來源

但點都好,老婆係好愛你好信任你既話,真係唔好比老婆知道呀,要握就握一世
嗯,我都好同意呢d野要呃就呃一世,呢d野係無可能對老婆担白的..:smile_39:
但同時,你放鬆d啦,雖然我咁講好自私,
但蔡瀾都講過,最叻的女人係識隻眼開隻眼閉,同比自由度自己丈夫..
我覺得最可愛的老婆係要善解人意,識得尊重,信任自己老公,
做到咁樣,己經好夠..唔使成日執著佢有無141過,就算有,同佢愛唔愛你係完全無關係,你覺得佢錫你,你幸福咪得囉..
D著少d之類d小動作,只會加重佢負擔,令佢唔放心,但同keep住夫婦感情就真係乜關係的..

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 17:40 發表 查看引用來源

師兄;

佢有前科.................................我都唔想咁諗架,當年佢同我一個好好既朋友有路沉船了,佢仲因為果個女人要好堅決地同我分開:smile_39: :smile_39:我地係分開過6個月左右架,果時攪到咁既局面 ...
師妹:
你老公有前科,係以前嘅事,而你亦接受翻佢喇,唔好再心裡有條刺喇,這樣對大家都冇好處,何況你都放縱一排,給他應有報應,咪算係打和囉,仲有我好同意要呃就呃一世,因為冇人會想比老婆知佢去滾,除非係你監硬踢爆或者佢經已不再珍惜這段感情喇,所以唔好逼男人行到這一步呀:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-28 03:13 PM 發表 查看引用來源

我覺得唔係咁囉,如果你同佢拍緊拖咁呢d收收放放可能會留得住佢的,
但佢娶得你,我覺得佢需要的會係一個明白佢的老婆,咁就夠喇.. 當然靚老婆就sure開心d啦,起碼唔係拖c9出街..
我都唔知點講,總之"女人唔壞,男人唔 ...
agree X 10

引用:
原帖由 小天使魔鬼 於 2008-10-28 03:38 PM 發表 查看引用來源

師兄,

我都只係有5-10%時間係咁:smile_44:
平時都好正常的,女人安份守己既同時可能會另男人大安指意,平淡得耐左就好易淡:smile_39: :smile_39:
有時我會好sexy辨到好靚咁同fd出街,佢會有d不滿但又唔會出 ...
師妹妳其實都幾有辦法
不過真係要唔好太過火位
自己執生啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆