上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.0k

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 01:31 AM 發表
大家好呀 !

我叫Jessie呀 ,就係Sam哥口中所講果個傻BB呀。

...
連女主角都上埋黎~:smile_30:

仲咁體貼添,真係不可多得既GF,祝妳地兩個永遠開開心心吖~

回覆 560# 的帖子

花姐保重吖……:smile_40:

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 01:31 AM 發表
大家好呀 !

Sam哥而家訓左呀,佢呢兩日真係好倦又唔開心。我無乜野做到,唯有靜靜地坐係佢身邊啦。

而家候Sam哥訓左,我偷偷地用佢部電腦上網啦。he he !

...
你係咪真係女主角嚟架:smile_13: :smile_13:
等阿 sam 上嚟 prove 下先:smile_40:
如果真係嘅咁真係祝福你哋

ps. 阿 sam 真係好鬼鹹濕 :smile_30:
     我都要搵佢指教下:smile_13:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-31 08:57 AM 發表
係呀!我今日唔係返香港架,有時間我會上黎探你地架啦
各位街坊保重啦...........
拜拜!cu.........:smile_15:
晌韓國有好嘢食:smile_30:
小心食滯呀
保重:smile_15:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-5-31 09:02 AM 發表

連女主角都上埋黎~:smile_30:

仲咁體貼添,真係不可多得既GF,祝妳地兩個永遠開開心心吖~
早晨:smile_15:
星期六阿 sam 好似好少上:smile_41:

引用:
大家好呀 !

Sam哥而家訓左呀,佢呢兩日真係好倦又唔開心。我無乜野做到,唯有靜靜地坐係佢身邊啦。

而家候Sam哥訓左,我偷偷地用佢部電腦上網啦。he he !

...
祝你地幸福快樂

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-31 08:49 AM 發表
事發時間5月30號地點韓國
5月29號到左韓國同工廠開會,開左一日會
尋日工廠安排左個導遊帶我遊覽,佢都識講幾多中文既韓國人,唔算靚仔但又幾瀟灑果種
佢開車帶我遊覽左韓國既名勝食韓國菜,到夜晚又係去左飲下0野 ...
咁佢有冇進攻妳呀:smile_47:

早晨呀各位 !
搞掂晒小狗D野,岩岩番左OFFICE !
放心啦各位,我無事 !

傻BB,我明架啦......
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-5-31 01:31 發表
大家好呀 !

...

阿花,高麗蔘好補架,因住慾火攻心呀......:smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 jickfa 於 2008-5-31 08:49 發表
事發時間5月30號地點韓國
5月29號到左韓國同工廠開會,開左一日會
尋日工廠安排左個導遊帶我遊覽,佢都識講幾多中文既韓國人,唔算靚仔但又幾瀟灑果種
佢開車帶我遊覽左韓國既名勝食韓國菜,到夜晚又係去左飲下0野 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆