上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-8-26 07:42 PM 發表

唔好把我的相~~你明啦:smile_04:
春~~呢個禮拜點???

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-8-26 07:42 PM 發表

唔好把我的相~~你明啦:smile_04:
你果d...呵呵呵.........全部都係證據.....:smile_30: :smile_30: .

ps...果晚有冇下文呀?:smile_13:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-26 07:37 PM 發表

咁又係..你0係我度果D相全部都.......:smile_47:
係咪 qq 果個空間??:smile_41:

引用:
原帖由 孤獨星bb 於 2008-8-24 03:37 PM 發表
雖然今次冇機會去~~
希望下次可以同大家去玩
係 wor!! 點解缺席呀??:smile_14:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-25 01:24 PM 發表

如果招呼不周..多多包含.....雖然你怕羞左DD....但都見你玩得幾投入...(果晚好多女仔單身..叫你聊你又唔聊:smile_30

PS.真心希望下次見到你來
好多女仔單身........:smile_24: :smile_24:

又唔通知聲.........:') :')

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-27 01:15 PM 發表

好多女仔單身........:smile_24: :smile_24:

又唔通知聲.........:') :')
你自己冇眼睇咩...(可能你故住,,,,,:smile_27: )

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-27 01:06 PM 發表

係咪 qq 果個空間??:smile_41:
係呀~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-26 19:38 發表

冇喎....冇咁快...而家唔會搞得咁密:smile_35:
明嘅, 明嘅. 開定下個月團帖囉

支持天哥:smile_34:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-8-26 09:29 PM 發表
春~~呢個禮拜點???
未知啊,到時俾電話你啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆