上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:14 AM 發表

就係因為責任感,即使投懷送抱
都唔想玩玩下心態
係..雖然而家唔係大

但諗下諗下果時(幾年前)
冇2句就帶人番屋企..下下唔用套
而家諗落真係做唔到:smile_42:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:14 AM 發表

就係因為責任感,即使投懷送抱
都唔想玩玩下心態
我自己覺得係唔想求求其其就搵個女仔搞囉,真係搵既,都想搵個自己岩咀型d,性趣心情都高d

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 03:05 AM 發表

如果遇到賊隨時命都冇埋啦,仲邊會諗財or色喎
好彩近年經濟差,深圳廣州生活指數好左先少左非法入境者咋
唔係我都唔敢一個人留係山
其實唔關經濟事 ...

而係你夜晚一個人上山頂 ...

假設你係賊, 你諗下你既「辦公時間」會係幾時 ?  半夜見到山頂有少少燈光, 值唔值得你上去「開 OT」:smile_41:

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 03:18 AM 發表

我自己覺得係唔想求求其其就搵個女仔搞囉,真係搵既,都想搵個自己岩咀型d,性趣心情都高d
年紀大佐係會考慮周到D……唔似後生仔咁猴擒……不過,都係滿足唔同需要啫……:smile_30:

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 03:19 AM 發表

其實唔關經濟事 ...

而係你夜晚一個人上山頂 ...

假設你係賊, 你諗下你既「辦公時間」會係幾時 ?  半夜見到山頂有少少燈光, 值唔值得你上去「開 OT」:smile_41:
咁又係, 多數d劫案發生係朝早最多人行山時候既

引用:
原帖由 hongkongkenken 於 2008-5-5 03:18 AM 發表

真係遇知音, 我自己就最緊要溝通得到, 溝通到啱台, 有 feel 好多, 可能同D後生女有代溝, 真係埋唔到手:smile_13:

引用:
原帖由 terrius 於 2008-5-5 03:22 AM 發表

真係遇知音, 我自己就最緊要溝通得到, 溝通到啱台, 有 feel 好多, 可能同D後生女有代溝, 真係埋唔到手:smile_13:
定係唔想答佢D係唔係都死既問題:smile_30:

引用:
原帖由 terrius 於 2008-5-5 03:22 AM 發表

我都係喎,所以而家既sp都係25-45歲,太細個果d真係唔識食同食唔落,都溝通唔到呀

引用:

唔怪得佢地幾個望落怕怕咁啦,咁果次我又大膽左d既
仲要同佢地3個都做

引用:
原帖由 珀~ 於 2008-5-5 03:23 AM 發表

定係唔想答佢D係唔係都死既問題:smile_30:
咁大個人, 梗有方法耍佢嘅, 只不過冇心而己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆