上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  535.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 08:10 發表 查看引用來源

今日生無悔啦!
我同Athena嘅經驗冇可能忘記。
老咗,莫講話次數,有時扯都要時間。
有好多經歷係人地一世都無

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 08:13 發表 查看引用來源

冇嬲,我替佢哋可憐添!🤣🤣🤣
話時話,同佢分手之後有冇同其他女仔一齊?

(呢個update本來冇打算寫,但個「經歷」實在太有趣。寫又好似跟我同Athena冇乜關係,唔寫又有啲可惜。所以各位師兄師姐可以當笑話嚟睇吓。真正update今日晏少少會出。)
嗰日收咗市,4:00左右我就走咗出街,Athena打嚟問我去邊,我話趕去銀行5:00閂門前有啲嘢攪。其實。。。我坐地鐵去咗灣仔,然後跟著打樁機嘅指示,由地鐵站坐行人電梯上天橋。條天橋一直穿過駱克道直去政府合署。就係我去到駱克道街角向左望時,果然見到紅色霓虹光管大大隻字寫住「SEX TOYS AND FETISH CLOTHINGS」,掛咗喺一坐唐樓二樓外牆。
我咁大個仔都未去過呢種舖頭,多倫多有好多,好多鬼仔都會入去見識下。但我就冇咁嘅膽量。嗰日其實都冇乜,入大廈門口坐電梯上二樓時個心仲「呯呯聲」咁跳!其實作為男人,我都算好細膽!我到宜家都唔明當初點解會有膽量,同Athena玩得咁放,尤其後來。。。sorry未講得住。遲啲update會寫。又賣個關子先。。。😅😅😅
去到二樓見到舖頭門口掛咗姣紅色沙簾,好似架步咁。不過為咗親眼睇到Athena噴水、為咗滿足佢超強性慾、為咗我將來嘅性福。。。於是我就膽粗粗推門入去!
世事果然無奇不有!看舖嘅居然喺個廿歲左右嘅女仔!仲要幾靚女吓!嗰刻我係終於明白我係一未見過「大蛇屙尿」、完全冇見過世面嘅可憐小男人!
我say咗聲hello,然後就面懵懵咁周圍行周圍睇。終於喺一排架上見到一大堆假9企晒係度。打樁機話唔好買一支棒嗰啲。。。但又唔見有真9樣嗰啲擺出嚟喎。。。
小姐:先生,有乜可以幫到你?
「呀。。。。」!!! ,
我當時真係大嗌咗「呀」一聲!仲要離地跳咗一下!個小姐又俾我「呀」一聲同彈地跳嚇到嗌咗出嚟!
場面極度尷尬!
我:Sorry sorry。。。唔知妳喺我後面。
小姐:唔緊要。。。Errrr。。。你想搵啲乜嘢?
我:Eeeerrrrr。。。假。。。陽具。
小姐:我哋有好多種。好似呢啲有分大、中、細,三種size,同埋有得較電震同龜頭轉嘅力度同速度。。。
震同轉?😦😦😦
個小姐可能見我猶豫不決,佢再問我其實想搵邊一類形嘅假9。
我:似。。。真真。。。人嗰啲。
咪笑,我當時真係口震震耳紅紅!尤其個女仔真係幾靚。。。
小姐:呵。明白。呢邊。
佢帶咗我行入舖頭入少少近窗口位置,果然有好多似「真」9玩具排晒出嚟。。。而且有大又細,最大嗰個有我手臂咁長,比我拳頭仲粗!
小姐:呢個係唔會有香港女仔入到㗎。肥鬼婆就可能得。
我:其實。。。我都係第一次買。。。
小姐:睇得出,同女朋友定男朋友一齊玩?
男朋友???唔L係呀???
我:女朋友。。。
小姐:佢乜嘢身型?
我:細粒同比較瘦。
小姐:咁唔好太長太粗,佢會痛。
我:其實。。。佢。。。其實下面好有「彈性」。。。
小姐:個個女仔下面都好有彈性㗎啦,如果唔係點生仔呀?
DAMN!港女真的好9寸!
我唯有自己再望下。。。好快見到一個暗啡色,做到好似真9一樣,又硬又強悍,見到都觸目驚心!我諗用嚟劈友應該好有氣勢!表面仲要有幾件根。。。仲連埋個春袋兩粒蛋蛋!最緊要係條9大得嚟唔會太誇張,應該喺樹膠做,我最like係有個春袋,好有。。。真人feel「投入感」。
我:我就要呢個。
小姐:Sure?呢個係黑人大size,一般係俾鬼佬鬼妹用㗎喎,你女朋友真係頂得順?
呢條女突然令我覺得佢好煩。
我:OK㗎啦。
小姐:要唔要買埋震蛋?
我:。。。OKOK。。。
小姐:我哋有好多類型。。。
我:妳幫我揀啦,唔該。
小姐:好,嗱,我自己就鐘意用呢個。大小適中,又有搖控,電力又長久,又有靜音,我自己好多時候出街都塞住佢喺入面嚟玩,好容易我就會嚟。
我。。。無言。我差啲想問佢宜家有冇塞住,可唔可以即場真人示範。
我:OK。就呢個。
小姐:我哋仲有面貝、皮鞭、手扣。。。
我:唔駛啦。就呢兩樣就夠。
終可以賣單走人。
我:Kenny介紹我嚟,係咪有8折?
小姐:Kenny?呀豪呀?
我:係。。。係啩。
小姐:原來我細佬啲friend。早响呀麻!
吓?細佬!😦😦😦
小姐:佢教你買呢個size?
我:係呀。。。
小姐:佢有冇同你女朋友攪過嘢?
我:Errrr。。。
小姐:唔怕講喎,我為咗你同你女朋友好咋,信我。
我:有。。。
小姐:你女朋友頂唔頂得順佢同鯨魚?
我:頂。。。頂到。。。仲玩到噴晒水嗰隻。
小姐:明白。咁買中碼。中碼啱㗎啦。
我:但Kenny叫買大碼喎。。。
小姐:你喺咪想謀殺你女朋友?用大碼我保證你女朋友今晚入醫院!
我:吓?
小姐:鯨魚嗰size用黑人中碼就啱㗎啦。相我。
我:又相妳?
小姐:我都俾佢攪到噴過水。呢個size perfect fit。信我。
OK!既然如此,信妳!
呢次嘅相遇同對話,絕對係我咁大個仔最神奇嘅一次!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-6 08:39 發表 查看引用來源
話時話,同佢分手之後有冇同其他女仔一齊?
有,仲做埋「人生大事」㖭。。。不過緣分好短,兩年前佢已經「走」咗。。。
人生就係咁苦短。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 08:48 發表 查看引用來源
(呢個update本來冇打算寫,但個「經歷」實在太有趣。寫又好似跟我同Athena冇乜關係,唔寫又有啲可惜。所以各位師兄師姐可以當笑話嚟睇吓。真正update今日晏少少會出。)
嗰日收咗市,4:00左右我就走咗出街,Athena打嚟問我去邊, ...
真係咁開放?大開眼界!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 08:51 發表 查看引用來源

有,仲做埋「人生大事」㖭。。。不過緣分好短,兩年前佢已經離「走」咗。。。
人生就係咁苦短。
Sorry, 提起你傷心事!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-6 08:54 發表 查看引用來源
Sorry, 提起你傷心事!
冇事。人命天註定,唔到我控制。人生點到要繼續。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-6 08:53 發表 查看引用來源
真係咁開放?大開眼界!😬
你上Youtube search吓香港性商店老細(男女都有)拍嗰啲產品介紹video,仲大膽,同3仔冇乜分別(只差在未除衫)!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 08:59 發表 查看引用來源

冇事。人命天註定,唔到我控制。人生點到要繼續。。。
啱吖!師兄好豁達!咁而家有冇同其他女人一齊?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-6 09:01 發表 查看引用來源

你上Youtube search吓香港性商店老細(男女都有)拍嗰啲產品介紹video,仲大膽,同3仔冇乜分別(只差在未除衫)!
而家就話啫,當年已經係咁!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆