上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.8k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-3 00:13 發表 查看引用來源

其實食色性也,男女都有性慾只不過係有人強啲有人弱啲,師兄所講嘅嘢亦都真係需要認真考慮,唔係隨便作出一個決定
小弟只係希望師兄同阿嫂喺性生活上面會比較協調啲 ...
我都不停諗吓點改變,始終青春有限。
要玩就是這幾年玩唔好後悔。

以前,個衰婆玩得,有時比我還要狼,更要賤。。。笑。

引用:
原帖由 88yes 於 2024-7-2 23:10 發表 查看引用來源
我LIKE家姐,夠淫又肯玩3P
最LIKE吸啜漲晒既陰核

白膠漿好野黎架
要屌到佢非常興奮先會多白膠漿
可能係我好彩,身邊幾個女人畀我屌得非常興奮嘅時候,真係個個都會出白膠漿,係畀一般淫水杰好多又帶有啲蛋白狀,我試過同我老婆屌,抽條嘢出嚟係成條白曬🤭🤭
既然你like家姐,放多一張佢波波相🤣

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-3 00:18 發表 查看引用來源

可能係我好彩,身邊幾個女人畀我屌得非常興奮嘅時候,真係個個都會出白膠漿,係畀一般淫水杰好多又帶有啲蛋白狀,我試過同我老婆屌,抽條嘢出嚟係成條白曬🤭🤭
既然你like家姐,放多一張佢波波相🤣 ...
like, 呀家姐 對波真係放晒上台比佬𥄫

回覆 562# mm28 的帖子

我睇AV見到有啲女主角前戲已經係流緊白膠漿,仲以為係體質問題每個女人都唔同所以啲水乜嘢色係天生嘅?我啲女朋友全部都係小學做勞作啲透明膠水咁。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-3 00:16 發表 查看引用來源

我都不停諗吓點改變,始終青春有限。
要玩就是這幾年玩唔好後悔。

以前,個衰婆玩得,有時比我還要狼,更要賤。。。笑。
你同亞嫂 以前 玩得有幾狼???

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-3 00:18 發表 查看引用來源

既然你like家姐,放多一張佢波波相🤣 ...
你家姐都真係唔差喎,睇睇吓有啲似郭可盈添😆

引用:
原帖由 sk263 於 2024-7-3 03:47 發表 查看引用來源
我睇AV見到有啲女主角前戲已經係流緊白膠漿,仲以為係體質問題每個女人都唔同所以啲水乜嘢色係天生嘅?我啲女朋友全部都係小學做勞作啲透明膠水咁。 ...
其實應該講清楚啲,啲淫水最初係比較稀流出嚟濕潤個陰道,再興奮啲就會開始標出嚟例如你用隻手指掃佢陰核,或者用手指插入去玩,當你屌緊佢佢更加興奮啲淫水就會好似膠水咁杰啲,當你抽插得好犀利個活塞作用甚至頂到佢子宮頸佢有高潮就會流出一啲好似白膠漿(應該講白膠漿加膠水)加上你不停抽插就會將呢啲白膠漿好似打泡咁,所以成條嘢都會有白泡
家姐就係咁樣,其實我屌紅顏都經常會係咁,到最後流曬白膠漿加上佢興奮陰道一收一放啜吸,好容易令你射精
所以一定要識得停,減慢抽插速度,甚至改變體位去延遲射精

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-7-3 07:59 發表 查看引用來源

你家姐都真係唔差喎,睇睇吓有啲似郭可盈添😆
當然唔似郭可盈啦🤣佢成日話自己後生d嘅時候似李影🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-3 08:11 發表 查看引用來源

當然唔似郭可盈啦🤣佢成日話自己後生d嘅時候似李影🤣
想像唔到係似李影😅

引用:
原帖由 小福星 於 2024-7-3 07:07 發表 查看引用來源
你同亞嫂 以前 玩得有幾狼???
只係話老婆哪時玩得比我狼,
但在其他師兄眼中就真係好普通。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆