上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.3k

努力追緊劇呀,不過今晚睇攰了,天日繼續追😌

追晒咁多個post

Sad but true ....

樓主就算同Y一齊其實都唔會係happy ending , 因為佢冇左個屋企,所以呢個已經係最好既結尾

樓主做過既野其實好窩心.......
2年裡面,盡量記住開心既時間
對方好既一面......其實係好難做到

引用:
原帖由 Lok0923 於 2020-3-2 17:15 發表 查看引用來源
你學好既,唔好學我呢啲衰既,無女人鐘意架😂
有果排朱古力就得啦.......不過我得一大粒金莎

引用:
原帖由 ms.hayley 於 2020-3-2 17:57 發表 查看引用來源
用幾日時間追晒,甜中帶苦,結局其實都估到,ching辛苦了
多謝支持........妳張相真令人噴血

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-3-2 17:58 發表 查看引用來源

首先我覺得如果岩feel係埋一齊,唔會介意樣同年齡,另外佢同你一齊果時知道已經你有老婆

師兄我追左你post咁耐,覺得你都係個唔錯男人,有耐性,識俾驚喜既人.... 吸引到好多女人,今次睇完如結局篇,我覺得佢好似有點得寸進呎 ...
多謝獅子兄支持

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-3-2 18:13 發表 查看引用來源
開始時梗係又甜蜜又有激情
你嘅縱容令佢要求越嚟越多
我覺得你已經走得太遲.....
多謝........走得遲唔緊要, 唔好愛得太遲就可以

引用:
原帖由 LOLU168 於 2020-3-2 19:03 發表 查看引用來源

好呀!期待
#482.........多謝支持

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-3-2 21:11 發表 查看引用來源

師兄真係一個好好先生!Y得到你既愛真係好幸福。但佢身在福中不知福。所以呢個係你地分開既導火線啦!說實在,身為一個人夫,可以做得到呢個程度既見面同安排,我真的覺得你好強!

但點都好,你地分開是一早預計到既結局。大部分 ...
多謝CAT師姐既支持, 亦多謝妳用心既留言

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-3-2 23:31 發表 查看引用來源

今晚一次過睇晒你個故事

結果,其實預咗。見你哋一齊時,真係好sweet。婚外情,就是這樣,難捨難離⋯⋯

人生中,一個非常難忘嘅經歷。
多謝妳既支持

引用:
原帖由 春仔 於 2020-3-3 00:36 發表 查看引用來源
努力追緊劇呀,不過今晚睇攰了,天日繼續追😌
慢慢睇, 多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆