上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:21 PM 發表

要引佢不如又玩下走光都得啦.............
你都要佢過來先得GA MA.
唔係益左第二個同事JA..:smile_27:

回覆 #557 jickfa 的帖子

妳試吓箸低胸D,睇吓佢會唔會自動行過嚟:smile_47: 我有嘢做轉頭再吹過:smile_15:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-17 02:24 PM 發表

你都要佢過來先得GA MA.
唔係益左第二個同事JA..:smile_27:
係喎!比佢睇到我走光,但又益左第二個同事,唔知佢會有乜反應呢
不過又怕玩出火...............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-17 02:25 PM 發表
妳試吓箸低胸D,睇吓佢會唔會自動行過嚟:smile_47: 我有嘢做轉頭再吹過:smile_15:
扣少粒恤衫鈕咪得囉!扮甩左唔知:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:23 PM 發表

怕佢真情流露左出黎咋............
妳嘅顧慮都有道理嘅,因為依家佢新新得到妳,愛妳之情會唔覺意逸於動作或者言詞之中,旁人會好容易察覺。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-17 02:30 PM 發表

妳嘅顧慮都有道理嘅,因為依家佢新新得到妳,愛妳之情會唔覺意逸於動作或者言詞之中,旁人會好容易察覺。
就係怕佢陏手陏腳咋:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:32 PM 發表

就係怕佢陏手陏腳咋:smile_44:
鬼叫妳咁sexy咩!

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-17 02:34 PM 發表

鬼叫妳咁sexy咩!
情不自禁啫................
佢有時係街都會突然攬住我黎錫架!有時見無乜人佢仲手多多添:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 02:39 PM 發表

情不自禁啫................
佢有時係街都會突然攬住我黎錫架!有時見無乜人佢仲手多多添:smile_44:
:smile_40: 都要你真係正先得GA MA....

係WOR..你又話轉相GEI ?

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-17 02:48 PM 發表

:smile_40: 都要你真係正先得GA MA....

係WOR..你又話轉相GEI ?
都係唔轉啦,唔識搞呀!
同佢睇戲都係咁架,佢隻手耐不耐就摸下我..............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆