上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 11:26 AM 發表 查看引用來源

唔通又係女神嗰招~保持神秘感!:smile_14:
希望係咁啦!
唉!老人家都係衰啲!凡事都向壞方面諗!好擔心!:smile_39:
可愛妹妹仔!如果妳睇到!好心妳上嚟講兩句啦!:smile_38:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-6 12:58 PM 發表 查看引用來源

well, be honest, i am a normal guy, having sexual needs is natural, agree ?
i had seen you written in another topic, telling us you make love in with your sp in the beach
吓?咁激?:smile_38:
喺邊個topic?快啲set 條Link 出嚟!我要睇呀!:smile_22:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-6 01:08 PM 發表 查看引用來源

ok buddy, enjoy the weekend

next week i goto china again, talk later
have a nice trip , waiting for you .

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 11:26 AM 發表 查看引用來源

唔通又係女神嗰招~保持神秘感!:smile_14:
heheha 你就夠唔係啦!仲話老友添?有好嘢都唔分享!:smile_39:
快啲講!個post 擺咗喺邊度?:smile_22:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-6 14:32 發表 查看引用來源

heheha 你就夠唔係啦!仲話老友添?有好嘢都唔分享!:smile_39:
快啲講!個post 擺咗喺邊度?:smile_22:
吓!唔通我神交嗰時俾佢靈魂出竅睇到仲要出埋post添?:smile_41: :smile_14:
大佬~我字都唔識多個,女都唔識多條~阿buddy真係大整估!
我都想睇吓呀!:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 03:15 PM 發表 查看引用來源

吓!唔通我神交嗰時俾佢靈魂出竅睇到仲要出埋post添?:smile_41: :smile_14:
大佬~我字都唔識多個,女都唔識多條~阿buddy真係大整估!
我都想睇吓呀!:smile_30:
哦?原來如此!:smile_15:
我都揾咗好耐都揾唔到屬於你嘅post!:smile_39:

不過有一個問題想問你好耐!
既然你冇擺過post上去,咁你啲積分係點得嚟呢?:smile_41:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-6 15:44 發表 查看引用來源

哦?原來如此!:smile_15:
我都揾咗好耐都揾唔到屬於你嘅post!:smile_39:

不過有一個問題想問你好耐!
既然你冇擺過post上去,咁你啲積分係點得嚟呢?:smile_41:
你睇下我幾時開嘅!
以前回一次有一分o架,唔記得幾時開始先冇咋嘛!
就係咁喇!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 04:29 PM 發表 查看引用來源

你睇下我幾時開嘅!
以前回一次有一分o架,唔記得幾時開始先冇咋嘛!
就係咁喇!
哦!原來如此!
咁就真係誤會咗添!:smile_15:
要問下buddy點解咁都會搞錯先得!:smile_41:

of course, although my chinese typing is bad, but in order to satisfy your requirement, i try my best
當然,雖然我中打字不好,但是為了满足您的要求,我设法打,希望您喜歡  

i have read your new story, you are really really a hot and horny lady, but i love that
我讀了您新的故事,您真正是一個熱情的女子,但是我喜歡  

咁様遷就我,好多謝你呀!唔該哂!:smile_15:

仲有好多謝你既讚美!開心死啦!

咁様遷就我,好多謝你呀!唔該哂!

仲有好多謝你既讚美!開心死啦!  

我都有讚美妳,點解妳又唔話開心死呢?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆