上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 hpco 於 2008-7-6 02:44 發表
係休閒中心識佐佢兩個星期就比你插?
一係你好靚仔,一係你文彩風流懂得吟詩作對,如果兩樣都唔係就.......
唔該比錢,不過送介子都得.
我睇咁情況,人地當你係客比服務你,你想点盡量滿足你要求,然後收錢.
對唔住呀!我 ...
其實我覺得佢又唔係當我係客, 如果當我係客唔駛上佢屋企啦, 下下出來
開room, 都不知幾爽, 講真酒店個張仲好訓過佢屋企個張, 酒店又有冷氣,
我同佢一齊之前已經冇佐做朋友呢呢個step, 可能有feel 既時候呢的都唔理,
其實初初我預冇好結果, 事實上我又唔係想玩玩下, 唔知想點

回覆 558# 的帖子

其實我呢的沉case 實在太普遍,
有時諗上邊的人同香港人根本合唔埋,
佢地到最後都都未必會選香港人, 因為
始終大家都唔夾, 可能你地會話好多香港
人都有大陸老婆, 生埋仔幾幸福, 其實都係
十對得一對, 其他九對都係分手收場,
不過人心肉做, 有時鐘意一個人, 又好難收
到手, 我諗呢度唔少過來人

thanks for your sharing

What a story ! Thanks for sharing.

Morning all

引用:
原帖由 dreamcast0642 於 2008-7-6 10:37 AM 發表

其實我覺得佢又唔係當我係客, 如果當我係客唔駛上佢屋企啦, 下下出來
開room, 都不知幾爽, 講真酒店個張仲好訓過佢屋企個張, 酒店又有冷氣,
我同佢一齊之前已經冇佐做朋友呢呢個step, 可能有feel 既時候呢的都唔 ...
師兄我吾係話你呢個女朋友一定係甘,
但我條船教識我既其中一樣野係,
有時帶你返佢屋企都可以係一種手段,
而佢亦可以系一個熟悉既環境比你睇到佢「日常生活」,
你話舒吾舒服D對佢來黎講反而可有可無佢日日住系度。
而見面一兩次同你上床就更加不能作準,
上床在佢地文化黎講算係一種社交禮儀,
有D人可以分得開性需要同做愛,
一晚半晚搵個人解決一下需要可以好平常。

我覺得一般深圳女仔因為生活壓力,佢地每每睇錢會睇得好重,
加上聽埋吾少包養既個案,好多女仔都有騎牛搵馬既心態,
千萬吾好諗為左愛情可以令佢地放棄錢,呢樣野好現實,
我減你一半人工你可能即刻發癲斬人都吾出奇莫講話物野愛情。

其實你可試下同佢發展,試下用普通男女拍拖既方法同佢相處,
大陸女仔無物耐性,好少會部署好耐去釣一個人,除非你係一條大魚,
如果佢係搵老細既,好快因為錢而露出嘴臉或吾再理你,甘你就好清楚啦!

兩個星期甘快就想放棄了?老實講你見佢兩次都拖手帶左佢去酒店啦,
如果系香港溝女你會吾會甘快帶條女去開房?師兄當初心態係溝女定搞野先?
開始時關係已經畸形左,諗清楚如果係認真既,
試下納回正軌先講啦,吾係的話系大陸沉船可以死得好慘的:smile_30:
:smile_30:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-8 07:45 PM 發表

師兄我吾係話你呢個女朋友一定係甘,
但我條船教識我既其中一樣野係,
有時帶你返佢屋企都可以係一種手段,
而佢亦可以系一個熟悉既環境比你睇到佢「日常生活」,
你話舒吾舒服D對佢來黎講反而可有可無佢日 ...
......恭喜師兄....進身為專家級數.....

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-7-9 01:57 PM 發表

S兄見笑啦,只是長期經歷出來的看法,
但我跟船好像已到會互相傷害及不信任程度了,
正納悶是否該認真斷絕,否則我怕最後會以怨恨終結...

我都唔撚明你地諗乜撚野嫁,你地成班on9可憐蟲,上去玩還冧囡,我真係頂唔撚須他地囉:smile_27:

上去玩緊係主力玩 9 d 囡嫁拉,冧乜9啊,比撚咗錢就緊係吊撚爆佢個西嫁拉.我地係消費者,唔撚係男朋友啊:smile_27:

試想想,你地走了,佢地咪又係比我B哥吊爆:smile_30: 這樣才是消費者啊:smile_30:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-7-9 01:57 PM 發表

呢位船長滿師了 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆