上一頁下一頁
發新話題

上bf屋企係廳做做下有人扲門鐘... (36頁新加妹妹個人自白,有興趣就去睇睇吧)

收藏  |  訂閱
705  153.0k

引用:
原帖由 punkpunkwing 於 2008-2-6 22:31 發表

咁呢排你地有無開戰???
都有既...
不過冇咩特別好寫~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 10:32 PM 發表

都有既...
不過冇咩特別好寫~
用熱毛巾包住下面輕輕擦下擦下, 你 bf 應該幾鍾意........

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 22:32 發表

都有既...
不過冇咩特別好寫~
祝office妹妹
鼠年快樂
愈來愈靚女:smile_13:
身材愈來愈正:smile_13:
愈來愈多post:smile_38:

引用:
原帖由 hong8349 於 2008-2-6 10:36 PM 發表

祝office妹妹
鼠年快樂
愈來愈靚女:smile_13:
身材愈來愈正:smile_13:
愈來愈多post:smile_38:
身材越來越正???? 再正就失平衡架喎!!!!

唔錯唔錯~!!!

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
我地d網友應該多謝你無私既分享

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 01:19 PM 發表

我好神秘咩... 好多野都俾你地睇晒喇,haha~~:smile_40:

我幾多歲...?廿幾喇,未到三十既...
其實我唔係大膽,大膽就出埋見樣既相喇... 我貪得意唧...
我enjoy sex,又鍾意同人分享下
以前我有寫blog ...
嘩,估唔到細佬既問題會有咁大篇既真情剖白~
好感動呀~都好明白你既諗野方式~

多謝哂你既分享呀,我相信呢度有好多人都會諗住你黎J,哈哈~

不過點都好啦,希望你可以KEEP住留意自己,控制自己,
如果唔係,失控果陣就會好慘架喇~

特別係而家有EDISON D相相....你應該會更加明白架~
(雖然我覺得影相係唔算咩野,但係女仔都要識得保護自己既....)

記得再上黎分亨呀

引用:
原帖由 ddickyyy 於 2008-2-7 00:58 發表

嘩,估唔到細佬既問題會有咁大篇既真情剖白~
好感動呀~都好明白你既諗野方式~

多謝哂你既分享呀,我相信呢度有好多人都會諗住你黎J,哈哈~

不過點都好啦,希望你可以KEEP住留意自己,控制自己,
如果唔 ...
唔怕一萬,至怕萬一,

花心機影相,不如花心機去溝多件好過,對住實物點都好過對住d相

牙簽陳又唔係溝唔到女,無野好講

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-2-6 10:20 PM 發表

我唔send相喇
費是咁多「朋友」傳來傳去喇...:smile_39:
你估你係陳 x 希個 d 相咩傳來傳去:smile_30:

msn 傾下計打發下大家時間都可以掛

可以就 pm 我留你 msn 啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆