上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 吳秋月 於 2017-6-11 08:22 PM 發表 查看引用來源

:071:係呀,劍兄識嘆,贏得來駛得去。
食完再搵過:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-11 08:15 PM 發表 查看引用來源

我哋都希望那條鈞仔多多入帖發言, 等老劍可以多多上載豐富晚餐給大家分享, 有貼士, 又有相片, 圖文並茂, 何樂而不為.
我入來唔係攞貼士,皆因你地的笑料太多,仲要教馬友大注,人家全部真金白銀,有血有汗,点同你地餐餐大鱼大肉!

引用:
原帖由 天地泰 於 2017-6-11 08:27 PM 發表 查看引用來源

我入來唔係攞貼士,皆因你地的笑料太多,仲要教馬友大注,人家全部真金白銀,有血有汗,点同你地餐餐大鱼大肉!
鈞仔, 記得唔好改壞個名呀!

鈞叔, 平均嘜都縮, 縮陽, 縮骨, 縮沙, 縮窒......, 嘜都要縮, 好彩以後都消失左.
天地泰, 天天衰衰地去貸款, 借錢梗要還, 咪俾錢中介. 10蚊兜既注碼, 起碼有排還.

明係入黎睇貼士, 又話笑料太多. 見到咁多笑料都唔即時出聲, 講都無人信. 我想請問一聲, 你個春袋現時係左傾還是右傾, 或者縮埋一舊.

引用:
原帖由 天地泰 於 2017-6-11 08:27 PM 發表 查看引用來源

鈞仔, 10蚊兜, 你啲梗係血汗錢, 係血汗錢就唔應學賭馬, 因你從來發言都無提及一隻馬, 只會評別人怎樣怎樣, 此處係馬評天地, 唔係人評天地, 所以你又叫天地泰. 應叫天地太過, 太過過時了.

引用:

鈞仔, 歡迎你入本帖論馬, 唔係論人. 論人係人都識論, 一啲都唔需要學識, 學問架!

你何止評人,直程人身攻擊!

呀鈞仔你既所作所為真係何止人身攻擊!什麼什麼老幾馬經就搞咁多事出黎 真係好煩!好地地論馬咪算 又要人地幫你賣廣告 兩個字:反感

引用:
原帖由 豬王子 於 2017-6-11 09:03 PM 發表 查看引用來源
呀鈞仔你既所作所為真係何止人身攻擊!什麼什麼老幾馬經就搞咁多事出黎 真係好煩!好地地論馬咪算 又要人地幫你賣廣告 兩個字:反感
佢應該好好向阿頭(斗)學習下!

飯後甜品!

如果在評論令到大家反感,惟有退出此地!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆