上一頁下一頁
發新話題

@@@ 成人派對 Swinger Bliss Club Group Sex Party @@@ [第一版]

收藏  |  訂閱
5.0k  267.8k

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-10-2 03:17 PM 發表 查看引用來源

咁早呀 :092:
你咪仲早....

咁改晚安啦:096:

我好攰啊..:028:

引用:
原帖由 開心HAPPY 於 2008-10-3 01:02 AM 發表 查看引用來源
我好攰啊..:028:
咁休息多D 啦

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-10-3 06:35 發表 查看引用來源

咁休息多D 啦
成日都晨咁早呀 :035:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-10-3 10:35 AM 發表 查看引用來源

成日都晨咁早呀 :035:
點解個個都早過我嫁:032: :032:

引用:
原帖由 苦苦兒 於 2008-10-3 11:40 AM 發表 查看引用來源

點解個個都早過我嫁:032: :032:
咁下次早D, haha

引用:
原帖由 Kururu@SBC 於 2008-10-3 15:56 發表 查看引用來源

咁下次早D, haha
你都唔訓既 , 邊個夠你早喎 :030:

引用:
原帖由 六吋半 於 2008-10-3 07:18 PM 發表 查看引用來源

你都唔訓既 , 邊個夠你早喎 :030:" />
:025: :025:
咁就等我而家講早晨...無人早過我啦掛:071: :098:

夏日波波池 + 小组活動(8月24日) + S&B 08年度開學禮

嘩, 原來已經3個活動冇寫過野啦 , 記得幾多寫幾多啦 :096:

夏日波波池 8月9日

其實原本呢日嘅活動叫"Group Sex 訓練營", 因為有幾位新女會員出現, 所以本曹長諗住安排一個新人班比佢哋, 咁點解會改左做"波波池"呢 :092: , 因為正當諗緊點搞呢個訓練營嘅時候, 突然間有一位非常高質數嘅女新人出現, 佢睇完一D以前嘅活動照之後, 話如果要佢黎玩都得, 但係佢第一次要玩返"波波池", 因為好靚, 咁當然即改啦, 靚女叫到wor:131:" />  .......... :096: :096: :096:  其實佢中左本曹長計啦, 因為佢覺得我唔會為佢特登搞"波波池", 更加唔會改主題, 錯啦 :096: , 一來个post 出左一日, 未有人報, 二來我同吉吉為左諗點安排個" 訓練營"諗到頭爆 , 有舊idea可以用, 唔洗諗:097:  , 仲唔即改咩  :071: :071: :071:  

於是馬上安排, 買汽球, 買吹氣泳池, 最搞笑係呢位女新人以為我會去玩具反斗城, 買个百幾蚊嘅吹泡泡機, 但係S&B 做野點會咁求其呢, 其實我一早己經租左部disco用嘅吹泡機, 雖然貴少少, 但部機一出, 各位到場人仕都嘩嘩聲, 貴D都係值得嘅 . 為左配合主題, 本曹長要求各參加者以泳衣登場, 原意係諗住多新女仔, 有D布响身冇咁怕羞, 點知原來本曹長枉作小人, 原來女人係會另願唔著, 都唔想著泳衣比人睇, 話怕比人見到自己肥wor, 激死:095:  , 乜冇著會見唔到架咩 :073:
呢個活動係本曹長接手以來, 最辛苦嘅一次, 因為又多野買, 又多野要帶, 仲重到飛起, 而且玩完仲要處理D汽球:006: , 好在有"鄰家小女孩" 同 "純情學生妹" 幫手  , 當然最開心係"嬌俏小可愛"滿意啦, 冇掉S&B嘅假:096:  , 致於男仕, 全晚最令我欣賞嘅係丫月, 雖然佢响web site 唔多出聲, 但一D冇人照顧嘅女仕佢都會用心照顧, 又靚仔, 又有禮貌, 抵

小组活動 8月24日

又係响乜都試吓嘅情況下搞, 想睇吓星期日有冇人黎, 哈, 又有wor, 今次活動最開心係lala 居然會黎, 諗都冇諗過, 當初叫佢登記, 只係諗住叫佢上黎吹水, 呢次全靠大家响吹水區嘅誠意, 令S&B 又多一位小可愛  

S&B 08年度開學禮 9月6日

一次好滿意嘅安排, 个个聽聽話話著到靚一靚, 不過正如我所料, 个个男仔都係著中學校服, 試問我套幼稚園衫點會唔殺晒 :096: , 再加個水壺你哋仲唔笑屎:071:  , 今次女新人有小雲, kobe 同夜貓, 夜貓為大家証明, 女人真係水做嘅:096:  , kobe 嘅叫聲, 相信大家亦唔會忘記:097:  , 最驚喜當然係小雲啦, 一個失左聯絡嘅朋友突然出現, 實在太好啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆