上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.1k

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-10-15 10:29 AM 發表 查看引用來源
所以好多時髮仔足仔D師奶講嘢信—句都嫌多 尤其甜言蜜語 當然佢都係隨囗噏啫 認真就死得
佢地眼中得個錢字 尤其是國内個D 完全無底線嘅 (有感而發 絕無歧視 不喜勿插)

引用:
原帖由 007star 於 2018-10-15 01:50 PM 發表 查看引用來源
昨日見有阿伯買了最新 iPhone 比 C9:smile_42:
髮仔 C9?咁豪?

:smile_44: 是阿伯豪

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-10-15 07:43 PM 發表 查看引用來源

佢地眼中得個錢字 尤其是國内個D 完全無底線嘅 (有感而發 絕無歧視 不喜勿插)
我好認同,大陸女人真係無個真心,眼見身邊朋友中伏,一個反面教材!

不是全部, 街坊早年走了,
他老婆照顧家公家婆及子女

SSP 的 C9 真的無個真心:smile_44:

引用:
原帖由 007star 於 2018-10-16 02:09 PM 發表 查看引用來源
不是全部, 街坊早年走了,
他老婆照顧家公家婆及子女
當然有好嘅 我唔係-竹篙打一船人 只係比例上 話大陸D師奶為咗錢可以做到好無底線 升空開大有錢就得 所以深水埗髮仔足仔全部都係大陸師奶 無可能遇見一個纯正香港師奶

引用:
原帖由 師奶最愛 於 2018-10-16 03:19 PM 發表 查看引用來源

當然有好嘅 我唔係-竹篙打一船人 只係比例上 話大陸D師奶為咗錢可以做到好無底線 升空開大有錢就得 所以深水埗髮仔足仔全部都係大陸師奶 無可能遇見一個纯正香港師奶 ...
又唔係間間可以開大喎,老同對面我想開大都唔得

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

又約囡囡出黎私殺,卅分鐘殺6過程,翻轉翻轉再翻轉,兩個人口水大戰,口水沾身,最後大叫一聲,天亡我也。沖身時回味,呢三百,抵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆