上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.8k

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-11-11 10:43 PM 發表 查看引用來源

其實大家同是過客,只要一起時曾經有過快樂時光,以算得益了。如要強求其他,怕顧了綠豆,忘了冬瓜。
言之有理!勉強冇幸福!
眼睛生在前面就係要向前望,不要回頭提起過去,我都已經放下先會擁有更多的!

請問c姐仲有冇其他精彩經歷分享呢?

好似叫Ida都好温柔好好身材,期待師姐更多經歷

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-12 06:43 AM 發表 查看引用來源
請問c姐仲有冇其他精彩經歷分享呢?
仲諗緊寫唔寫同一個人夫的經歷

引用:
原帖由 傑克心 於 2017-11-12 10:19 AM 發表 查看引用來源
好似叫Ida都好温柔好好身材,期待師姐更多經歷
小女子不能和師兄的女伴相比,自問肥矮又麻煩

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-11-12 11:02 AM 發表 查看引用來源

仲諗緊寫唔寫同一個人夫的經歷
一於寫啦~ 難得你文筆咁好~ 又有經歷~唔好浪費!

引用:
原帖由 小強小小強 於 2017-11-12 11:05 AM 發表 查看引用來源

一於寫啦~ 難得你文筆咁好~ 又有經歷~唔好浪費!
多謝師兄抬舉,小女子不似其他師姐般天生麗質,這篇長文已耗費護膚品幾盡。如再執筆,怕香銷玉殞。

慢工出細貨,慢慢寫,唔好急,期待你精彩分享^^

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-11-12 01:43 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄抬舉,小女子不似其他師姐般天生麗質,這篇長文已耗費護膚品幾盡。如再執筆,怕香銷玉殞。
不用言謝, 以上都是由心而發之言, 我只是代我既心講而已.
樓主現在苦惱是否繼續鉅著, 相信是早前完成上半段能為卿帶來不少滿足感~ 相信你都同意垂手可得之事都不會讓人有很多的滿足感, 轉眼間感覺已經煙消雲散! 但如果是辛勞得來的成果, 其滿足感實是讓人興奮的! 所以我現在還很記得, 自己很努力做散工賺回來的第一部WALKMAN!! 哈哈~~ 鼓勵樓主為自己留低更多美好回憶~

個人不能苟同你非天生麗質之列, 但當然注意健康, 護膚護膚亦是必需~ 傳說中當年女帝武則天以"採陽補陰"之法以作護膚, 未知樓主會否考慮? :smile_30:

引用:
原帖由 lostergundam 於 2017-11-12 10:47 PM 發表 查看引用來源
慢工出細貨,慢慢寫,唔好急,期待你精彩分享^^
小女子資質魯鈍, 天資不敏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆