上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.8k

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-10-12 10:58 AM 發表 查看引用來源

26,68服務都OK
我發現自己愈來愈格格不入,指數既野真係人有我無,68 服務唔係唔好,到操盤部份成條死魚咁撻係度郁都唔郁,洗手用10 分鐘以上,反黎淨係玩手機,sorry, 我唔會返食囉。出房門已經刪走佢7 仔

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-13 01:06 AM 發表 查看引用來源

我發現自己愈來愈格格不入,指數既野真係人有我無,68 服務唔係唔好,到操盤部份成條死魚咁撻係度郁都唔郁,洗手用10 分鐘以上,反黎淨係玩手機,sorry, 我唔會返食囉。出房門已經刪走佢7 仔
可能技師覺得提供服務易接受過俾人攪下路,操盤好多都係攤喺度郁都唔郁,個樣似諗緊其他嘢當俾鬼壓,希望個客盡快交貨,小弟功力未夠,只有間中有D有真反應!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-13 09:01 AM 發表 查看引用來源

可能技師覺得提供服務易接受過俾人攪下路,操盤好多都係攤喺度郁都唔郁,個樣似諗緊其他嘢當俾鬼壓,希望個客盡快交貨,小弟功力未夠,只有間中有D有真反應!
自問調情功力唔差,但成條死魚訓係度郁都唔郁無反應又唔係大姨媽,做樣都交少少戲啩,洗成10 分鐘手,重新化個濃妝先入黎,靚唔靚就交比大家決定喇

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-13 12:43 PM 發表 查看引用來源

自問調情功力唔差,但成條死魚訓係度郁都唔郁無反應又唔係大姨媽,做樣都交少少戲啩,洗成10 分鐘手,重新化個濃妝先入黎,靚唔靚就交比大家決定喇
佢係性冷感!

68冇錯 機械式操作 提不起興趣再搵
試咗26 正正常常啦 樣可接受 苗條細粒 身材欠奉 基本嘅飛爸走底 三支綠燈 上可深吻 中玩粒
下只摸不能插 能否奶 不好此道 無可奉告 試過算 不會翻食
此塲 好嘅走晒 餘下的全無有再食嘅意向  要另尋架步了

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-10-13 04:42 PM 發表 查看引用來源
68冇錯 機械式操作 提不起興趣再搵
試咗26 正正常常啦 樣可接受 苗條細粒 身材欠奉 基本嘅飛爸走底 三支綠燈 上可深吻 中玩粒
下只摸不能插 能否奶 不好此道 無可奉告 試過算 不會翻食
此塲 好 ...
剛好張卡用左3 次,費時再增值了,都係返口爆場繼續我既慾海之旅!

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-13 04:58 PM 發表 查看引用來源

剛好張卡用左3 次,費時再增值了,都係返口爆場繼續我既慾海之旅!
口爆塲 趕頭趕命 只有30分鐘 好冇引啫

今天開始登記ID:smile_38:⋯⋯
靜過鬼,冇女冇客

100一放假就拉黑D客,唔通俾人私有化咗?

我仲見到佢V七喎10號更新過
引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-14 12:37 AM 發表 查看引用來源
100一放假就拉黑D客,唔通俾人私有化咗?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆