上一頁下一頁
發新話題

尋找刺激(睇到ex同第二個搞野後篇)

收藏  |  訂閱
797  158.9k

食硬張太

張太請飮湯,你益阿C。張太實要你双倍補償。

咁有左呀C,老闆娘果邊又點處理呀師兄

引用:
原帖由 夏天真好 於 2017-5-23 09:33 PM 發表 查看引用來源
咁有左呀C,老闆娘果邊又點處理呀師兄
老闆娘喺之後先會交代

引用:
原帖由 rondal 於 2017-5-22 08:46 AM 發表 查看引用來源

請問系咩湯咁犀利~???
我都想知..:smile_o05:

其實張太係標準c9一名,我對佢係冇咩性趣只係因為人妻名十足,但有時引下佢又真係幾抵死,加上佢既迷湯真係幾得,佢之後仲問我d湯有冇用,話佢老公飲完仲要食偉仔先硬到,我既刻話有冇醫生處方架?佢話有因為佢老公揸長途車好耐,所以....我都覺得其怪,邊有女人同第二個男人講自己老公要食偉仔架?我話飲完佢d湯成晚冇得瞓呀!佢即刻笑淫淫話即刻有料到啦⋯⋯仲問益左你女友啦收返錢呀,我話唔好咁小氣啦!佢彈左句: 唓⋯⋯又唔係益我?我都覺得呢條淫妻姣出汁呀!有一日朝早瞓瞓下有人拍門,阿c又返左工我開門睇原來張太,佢話吹吹下頭個電風筒著火,我話你個風筒太舊呀可能會漏電架,佢問我有冇風筒順利睇下個拖板有冇燒!我見佢吹頭時d水滴濕晒件件吊帶打底衫,雖然有帶bra但條波罅唧晒出黎,佢仲向前嗚底吹頭,我一路拆開個拖板一路望!加上佢著短既PE褲明顯睇到係Tback黎,睇到我打晒冷震!因為我想試下個拖板得唔得我就用佢風筒個電制插下,佢嗚底吹緊頭我行埋去刻意用支棍響佢個pat側邊頂下,佢話阻住你呀?我話唔怕我試緊你繼續吹得喇,之後我繼續用支棍頂左佢幾野,當時我係好硬加上我只係著住條孖煙通,佢一定feel到我扯緊𣄃只係扮無知!最最好笑係佢仲擰過黎即係個頭向我條J嗚底吹頭,搞到個動作好似嗚底幫我吹咁,我近距離對住佢對白奶真係好有衝動督下佢,之後佢又彈左句: 後生即係後生,連我地d師奶都搞到你咁?我就回應一句: 你喎?點止c奶呀?應該係D奶呀?哈哈哈.....佢就話你把口真係溝死女喎,你係咪好多女架?如果我後生都死響你手應該!我即刻問: 你有冇35呀?佢話: 妖!我得32咋邊有咁老呀?我話你有35D呀⋯⋯佢諗一諗就笑話: 衰仔有幾準喎,肯定摸過唔少啦?跟住我試完條拖板就諗住掹返,我就用支棍high下佢大肶,佢好明顯用力去掂我好似知我督佢回敬返我咁!呢一野搞到我蘿蘿孿想鋤爆佢,雖然整體佢冇阿c咁得,但淫妻feel 十足加上佢不斷既挑釁,真係諗起都想砌呀!

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-5-24 07:26 AM 發表 查看引用來源
其實張太係標準c9一名,我對佢係冇咩性趣只係因為人妻名十足,但有時引下佢又真係幾抵死,加上佢既迷湯真係幾得,佢之後仲問我d湯有冇用,話佢老公飲完仲要食偉仔先硬到,我既刻話有冇醫生處方架?佢話有因為佢老公揸 ...
重使乜諗咁多,砌啦師兄!

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-5-24 10:36 AM 發表 查看引用來源

重使乜諗咁多,砌啦師兄!
其實兩性之間最享受就係你猜我猜既時候,如果一扑就冇左猜猜下既感覺,當時佢姣下我我頂下佢都幾過癮架!

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-5-24 01:52 AM 發表 查看引用來源

我都想知..:smile_o05:
淨係知有好多藥材加唔知鹿茸定鹿鞭咋,總之飲完成身熱辣辣,一扑野時就硬到督穿牆,加上好似唔識攰咁囉

引用:
原帖由 含吹瀨啜 於 2017-5-24 12:21 PM 發表 查看引用來源

淨係知有好多藥材加唔知鹿茸定鹿鞭咋,總之飲完成身熱辣辣,一扑野時就硬到督穿牆,加上好似唔識攰咁囉
頭像系阿C~?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆