上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.4k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-22 05:49 PM 發表 查看引用來源

真係有呢d人
真係唔想再提
條友可以係我去廁所個陣打完飛機(5分鐘內)
佢根本無理過我感受,都係因果2條友先會搞到我之前性冷感
唔理人感受最賤格:smile_o02: 不過唔緊要啦~你第日遇到個令你提起欲望既人~:smile_o12:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-22 09:58 PM 發表 查看引用來源

幾乎每日一激,d組員唔係咩都問,就係做錯野,自己講到唔關佢事,佢無做錯任何野,我努氣係我錯。
全組超過8成既野都係做,仲有叫佢地做野,要踢幾腳先郁。
我呢排又訓得唔好,唔努氣就假
唔好咁努氣啦~死好多腦細胞嫁~
可能會早死嫁~:smile_o14:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-22 10:00 PM 發表 查看引用來源

sorry~因為我其他post講過n次,又成日俾人問,無留意到呢個post無講過。
最近好躁底,唔覺意發左你脾氣,sorry丫
唔緊要 ,我自己唔留心睇返你d舊post。 成日重複做冇意思又冇結果又唔想的事係煩, 我都唔岩 髀氣個個都有 合理我會用心鈴聽 如果唔合理係女仔少少髀氣唔係成日 同唔會成日亂發爛喳我都會就下佢

引用:
原帖由 kennykenken 於 2016-8-22 10:07 PM 發表 查看引用來源
無論做咩都好,您都要知道永遠有人會無限支持您,如果真係有咩唔開心的話,可以PM我,搵我傾
多謝你先~
今日條友做少少野都做差d做錯,提佢,仲要串我。
我嬲就話係我口氣唔好在先
咁叻就唔係幾乎咩都我做哂,自己做少少野都做野,就發脾氣,仲怪我
我唔爆粗鬧爆佢,將件事搞大,我都已經覺得我EQ好好

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-22 11:42 PM 發表 查看引用來源
番學無所謂啦~不過我番學從來未遲過到~:smile_o13:

但約人我一定早到~我覺得咁樣有禮貌D:smile_o05:
想喊
平時又唔見佢咁快點完名,我唯一一次遲到,佢就計左我遲到
第2日我準時,佢就遲到20分鐘,話唔點名
約人一般都會早到,不過通常約女既都要等15至45分鐘(唔計早到既時間)

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-22 11:44 PM 發表 查看引用來源
唔理人感受最賤格:smile_o02: 不過唔緊要啦~你第日遇到個令你提起欲望既人~:smile_o12:
所以我真係好少提ex既事
已經遇到

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-22 11:44 PM 發表 查看引用來源
唔好咁努氣啦~死好多腦細胞嫁~
可能會早死嫁~:smile_o14:
算la
我已經絕望
做野要人踢幾腳先郁都算,仲要態度差
我都唔知我邊度得罪佢
有得揀我寧願早d死,唔洗再對住d仆街同埋d功課,考試

引用:
原帖由 jibaou 於 2016-8-23 06:28 PM 發表 查看引用來源
唔緊要 ,我自己唔留心睇返你d舊post。 成日重複做冇意思又冇結果又唔想的事係煩, 我都唔岩 髀氣個個都有 合理我會用心鈴聽 如果唔合理係女仔少少髀氣唔係成日 同唔會成日亂發爛喳我都會就下佢
我自己呢排真係情緒差,所以敏感左,小小野就發脾氣,但我真係唔想。其實攰係一小部分問題,更多係嬲。
我一般黎講都好少發脾氣,除左阻我訓,踩到我底線,或者態度or行為唔好。當我好嬲個陣,好易殃及池魚

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-24 03:00 PM 發表 查看引用來源

所以我真係好少提ex既事
已經遇到
咁快:smile_o03:~係咪個個咩D呀?大少?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-24 03:03 PM 發表 查看引用來源

算la
我已經絕望
做野要人踢幾腳先郁都算,仲要態度差
我都唔知我邊度得罪佢
有得揀我寧願早d死,唔洗再對住d仆街同埋d功課,考試
哈哈..番學姐~唔洗話寧願早死既~第日出黎做野可能遇得仲多呢D人呀~
睇開D啦~因為你唔洗對住佢地咁耐~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆