上一頁下一頁
發新話題

當老細=男朋友既時候@_@ (P.1, P.7, P.9, P.38)

收藏  |  訂閱
625  40.1k

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-19 08:15 PM 發表 查看引用來源

還好? 講笑咩@_@玩親都覺得自己好似自殺咁...次次俾人夾去排緊隊上車就覺得好後悔lol

過山車還好, 跳樓機我反而唔敢XD

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-8-19 08:19 PM 發表 查看引用來源

過山車還好, 跳樓機我反而唔敢XD
跳樓幾死都唔玩XDD

我今晚有時間XDD 睇下打唔打文先XDD

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-19 08:31 PM 發表 查看引用來源
我今晚有時間XDD 睇下打唔打文先XDD

我一定支持架:smile_o10:

但係叫出聲唔係會high d 咩xd

今朝早有個師姐問點解唔叫得, 我答話因為我唔想聽到自己把聲XDD 其實係怕醜啫…又唔係啱啱先開始, 但到而家都仲係咁, 下意識就忍, 忍唔到搵手up住個口或者咬手指, 俾佢捉晒2隻手就咬緊牙關/咬唇XDD 冇辦法, 我真係控制唔到hahaa

不過師姐今日咁問, 我就諗起之前既一次@@...

其實係咁既, 我同老細2個人成日都會玩啲好無聊既遊戲, 有時係估野, 行行下街就會估, 估錯左就當輸, 輸左就要聽對方講一次, 唔準say no, request乜都得, 我地冇講過有限制lol 雖然係冇話限制, 但1直以黎都係啲小事小要求, 例如食飯要飲湯, 行路要拖手, 第2日要食早餐, 要煮乜俾對方食之類小事…唔知點解有1次佢突然好奸茅咁request話想我下次喺床到唔好忍住唔叫…

我嗰下以為我get錯, 但見到佢奸笑我先confirm我冇幻聽…講嬲呢, 就冇咁小氣既, 係覺得唔係咁想, 但明明呢個遊戲規則係冇得say no, 冇理由say no咁衰女架嘛…話就話唔say no但好似都逃避左1段時間hahaa。我有同佢講我覺得我做唔到呢個懲罰lol佢話佢會幫我完成任務的…

避黎避去都總會有日避唔到既。

嗰日好似係我地去完街返佢屋企, 嗰時我都未開始返工, 我成日覺得乜佢日日返工都咁好精神咁好力…@@ 總之嗰日就係去左佢屋企, 我沖完涼就到佢沖, 我趴喺床到玩電話, 冇幾耐佢沖完涼吹完頭就拎個風筒埋床邊幫我吹(因為我懶得自己吹頭XDD), 吹乾左我個頭我就i住佢繼續玩電話, 我以為佢會拎電腦睇新聞(佢習慣), 點知佢冇:
我: 你唔睇新聞?
佢: 我覺得…我要追數先
我: 追咩數?
佢: 你記唔記得差我啲咩?
我: (扮傻) 我冇差你錢喎…
佢: 差我既野仲重要過錢啊…
然後佢就喺到吱我, 我好怕吱, 喺到好大聲笑好大聲叫lol 冇幾耐就由吱變左互flirt, 沖完涼著好既衫好快又除晒。
過程都係咁上下, 我就慳返啖氣…XDD
期間我不停咁忍唔住想up住個嘴/咬手指既時候, 佢就會捉返住我對手, 我咬唇唔叫佢會搵手指叫開我把口XDD 或者錫我嘴唇, 務求我放開牙關叫出聲XDD 嗰次我叫左幾多叫左幾大聲我已經唔想再回想XDD 不過老細之後話1路啪仲要1路捉住我對手, 唔好等我up住塊面又up住把口XDD 要捉手已經夠忙, 我又會掙扎fing開佢, 佢真係好忙咁話喎XDD
我覺得男人細聲呻吟嗰把聲真係好sexy XDD 每1次聽到都會起雞皮 + 臉紅XDD 嗰次我覺得自己把聲到後黎已經有啲想喊咁既聲(唔好問我點解XDD), 但聽到佢喺我耳邊嗯嗯加埋啲呼吸聲, 真係…嗚呀, 搞到個人仲敏感XDDD
所以師姐話叫出黎唔會high啲咩, 我就真係唔覺, 我淨係覺得好shy XDD 同埋叫出黎仲易come個人仲敏感啲tim…咁咪仲攰XDD

所謂打文其實就係打呢啲lol 好似耍弄語言偽術咁tim…不過我真係好眼訓…就算有咩未講都聽日先繼續啦…太攰啦我 :0 早抖~~

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-19 11:31 PM 發表 查看引用來源
今朝早有個師姐問點解唔叫得, 我答話因為我唔想聽到自己把聲XDD 其實係怕醜啫…又唔係啱啱先開始, 但到而家都仲係咁, 下意識就忍, 忍唔到搵手up住個口或者咬手指, 俾佢捉晒2隻手就咬緊牙關/咬唇XD ...
:smile_o12:有新文~
叫唔叫真係好個人喜好既, 不過你會唔會想 tum 男友開心啲, 之後試吓叫多啲 lei?

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-19 11:31 PM 發表 查看引用來源
今朝早有個師姐問點解唔叫得, 我答話因為我唔想聽到自己把聲XDD 其實係怕醜啫…又唔係啱啱先開始, 但到而家都仲係咁, 下意識就忍, 忍唔到搵手up住個口或者咬手指, 俾佢捉晒2隻手就咬緊牙關/咬唇XD ...
新文-3-....留言~~~~
見到咬唇我超鍾意

引用:
原帖由 大學生A 於 2015-8-19 07:18 AM 發表 查看引用來源

細公司有幾多人啫XDD 2個人齊去齊返點會gup唔到hahaa

你講嗰啲我明既但因為我心虛嘛XDD 唔敢放假~

Haha, 咁係細公司無辦法la.不過其實可能同事已經留意到, 但係唔講 jei, 始終老細嘛, 所以你都無心虛既必要 haha係屋企盡情玩lor

好正,性愛表現好好,性係要放開,係享受!興奮時要叫就叫,要挑逗就挑逗,要做就出聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆