上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.1k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 04:34 PM 發表 查看引用來源
no la,岩岩打好之嘛,消失係真係有野忙緊,黎緊又準備消失啦:smile_43:
加油喇:smile_o13:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 04:34 PM 發表 查看引用來源
no la,岩岩打好之嘛,消失係真係有野忙緊,黎緊又準備消失啦:smile_43:
留低張相先好消失。。。 有得睹物思人嗎 哈哈

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 04:25 PM 發表 查看引用來源
Part 4
同C一齊左差唔多一年,同佢除左係性格上面好夾好岩傾之外,
床上面亦配合得好好
佢成日都會讚好識含,我每次都會陰陰笑咁話:”practice make perfect.”
而我都會好疑惑點解佢可以射極都仲係硬既,
仲曾經好 ...
打完野戰再返hall嚟埋個梅開二度咁激呀

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2015-3-9 04:42 PM 發表 查看引用來源

留低張相先好消失。。。 有得睹物思人嗎 哈哈

唔影相架喎我:smile_30:

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-9 05:06 PM 發表 查看引用來源
打完野戰再返hall嚟埋個梅開二度咁激呀
本來就係諗住番hall先搞既,點知變左野戰

野戰激

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 05:47 PM 發表 查看引用來源
返到hall係咪都係梅開二度先

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 05:47 PM 發表 查看引用來源
講起野戰,好似某座連住某書院同本部嘅大樓頂樓都係"性地"喎,係咪堅?

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-9 04:25 PM 發表 查看引用來源
Part 4
同C一齊左差唔多一年,同佢除左係性格上面好夾好岩傾之外,
床上面亦配合得好好
佢成日都會讚好識含,我每次都會陰陰笑咁話:”practice make perfect.”
而我都會好疑惑點解佢可以射極都仲係硬既,
仲曾經好 ...
風涼水冷...........野戰我好時機

引用:
原帖由 大耐群鷹 於 2015-3-9 06:04 PM 發表 查看引用來源
講起野戰,好似某座連住某書院同本部嘅大樓頂樓都係"性地"喎,係咪堅?
我淨係知好多天台都係囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆