上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.4k

支持

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-30 11:13 AM 發表 查看引用來源
你又好意思出聲㗎喎:smile_o14:
都唔係無視你,係真係有野做嘛:smile_o16:
係喇 =p我明嫁喇, haha :smile_o13:

支持

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-30 11:14 AM 發表 查看引用來源

都係你最好:smile_o09:係抵錫嘅
明明覆得最密係你:smile_o05:
Haha 咁點都有漏既,哈哈,不過正常既,我都知你好有心咁覆人,會諒解你架
我仲想鍚鍚

忽然間唔覆唔睬,唔知咩事架嘛=0=
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-30 10:23 AM 發表 查看引用來源

傻豬嚟嘅,我都話我成日發雞盲睇唔到㗎啦:smile_o05:
錫番補數唔好嬲,點會無啦啦無視你喎:smile_o09:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-30 11:29 AM 發表 查看引用來源

Haha 咁點都有漏既,哈哈,不過正常既,我都知你好有心咁覆人,會諒解你架
我仲想鍚鍚

其實呢度都係得番一兩個師兄會理我...
我亦都真係好重視你地㗎
不過我個心已經傷到透晒,下次update會好長因為係連續同T做咗無數咁多次

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-30 12:28 PM 發表 查看引用來源
忽然間唔覆唔睬,唔知咩事架嘛=0=

我真係多野做㗎...:smile_o03:
唔係有心唔覆你

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-30 03:09 PM 發表 查看引用來源

我亦都真係好重視你地㗎
不過我個心已經傷到透晒,下次update會好長因為係連續同T做咗無數咁多次
連續做左無數次未爽歪歪,haha
你要識自我治療先得架。。。
每個教訓叫此心傷痛夠  偏激的心不愛讓淚流。。。

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-30 03:09 PM 發表 查看引用來源

我亦都真係好重視你地㗎
我係咪其中一個???無數次-0-...

引用:
我真係多野做㗎...:smile_o03:
唔係有心唔覆你
明既明既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆