上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴二 (UPDATED 21/JAN P.120 #1800)

收藏  |  訂閱
3.0k  135.6k

引用:
原帖由 安安北鼻 於 2014-1-6 04:07 PM 發表 查看引用來源

長島後勁犀利呀!

真西利,無聲無息上左頭:smile_19:

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

你take care呀,個胃有事好麻煩,同會增加cancer風險架
你可不要惡我呀..............:smile_27:

引用:
原帖由 cdrom68 於 2014-1-6 04:09 PM 發表 查看引用來源

我有一輪都幾鍾意Longisland,有分original 同 special, special 差不多飲whisky, 不過唔多酒吧有
original已經好驚,仲要嚟杯special…
飲唔掂~

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

係樓主你舉辦先多人有興趣姐 :smile_34:
我負責吹雞, 但不浦頭.........:smile_43:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:10 PM 發表 查看引用來源
我同朋友去 clubbing, 實會每人一杯長島作 opening ,快啲到狀態嘛
clubbing~
好耐無去,落lkf都係開心時間多 =]

引用:
原帖由 bcm 於 2014-1-6 04:11 PM 發表 查看引用來源

真西利,無聲無息上左頭:smile_19:
再說下去, 心引又會返來, 介酒介煙多年了....現在差不多沒有在外喝酒了, 只有在自己/朋友家才會喝

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-6 04:10 PM 發表 查看引用來源
我同朋友去 clubbing, 實會每人一杯長島作 opening ,快啲到狀態嘛
小龍兄, 你們的pre-drink都幾進取呀...............:smile_27:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2014-1-6 04:13 PM 發表 查看引用來源

我負責吹雞, 但不浦頭.........:smile_43:
咁我都負責應承去 , 但放飛機 :smile_43:

各位女仕,記住有氣飲品,例如啤酒香檳,最好早飲或第一輪飲,千祈唔好最後飲,死硬。
因為之前飲咗好多酒精落胃儲住,啤酒香檳啲氣一到胃,就會令胃既尾門,即係幽門,大開,啲酒精沖晒入腸,吸收得好快,肝分解唔切,所以即醉

引用:
原帖由 honda_r 於 2014-1-6 04:15 PM 發表 查看引用來源

咁我都負責應承去 , 但放飛機 :smile_43:
那麼你的R, 只會盛下一張後座SEAT位的了:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆