上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第3版)

收藏  |  訂閱
3.0k  83.2k

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-14 04:47 PM 發表 查看引用來源尋晚比樓主提一提,我睇過版規架!兩性關係係可以討論範圍之一:smile_44:
咁就好,有時悶悶地,大家吹吓水,分享吓經歷,好開心架!

引用:
原帖由 9394141 於 2012-12-14 04:36 PM 發表 查看引用來源

在呢度吹水會不會版版主BAN架?我見你們一兩日之間竟然可以有五百幾POST,真係幾顯眼下喎.
之前都有的膽心,但都已開了第三版,而且我地的話題都係圜繞著結婚10年性生活,沒有離題
再者話題都好引人,有時睇到會有心理同生理反應.

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-14 04:26 PM 發表 查看引用來源

我之前就係衰心急:smile_42:
樓主點心急法先?:smile_40:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 14-12-2012 16:59 發表 查看引用來源

之前都有的膽心,但都已開了第三版,而且我地的話題都係圜繞著結婚10年性生活,沒有離題
再者話題都好引人,有時睇到會有心理同生理反應.
,我昨晚就是看哂呢度的POST,搞到要和老婆執返劑先瞓得著.

引用:
原帖由 水長流338 於 2012-12-14 04:52 PM 發表 查看引用來源
咁就好,有時悶悶地,大家吹吓水,分享吓經歷,好開心架!

C姐,你好,想知道你找個位SP時,對方又系乜人,有太太但冇飯個種?還是年紀力壯小伙子?你找SP有乜要求?

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-14 05:00 PM 發表 查看引用來源
樓主點心急法先?:smile_40:
你追番之前的文就知

引用:
原帖由 9394141 於 2012-12-14 05:03 PM 發表 查看引用來源

,我昨晚就是看哂呢度的POST,搞到要和老婆執返劑先瞓得著.
ching 咁邊段你覺得最使你興奮?

大波師兄同水塘師姐~

我試過用doggie 潮吹,未試過用手指
不過分量冇甘多哦,比男人多1-2倍咋
引用:
原帖由 tatacaca 於 2012-12-14 04:26 PM 發表 查看引用來源
超級水塘,攪完張床好似倒瀉兩支蒸餾水咁,張床唔訓得:smile_o01:

引用:
原帖由 9394141 於 2012-12-14 05:03 PM 發表 查看引用來源

咁唔洗咁用$去買啦

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 14-12-2012 17:07 發表 查看引用來源

ching 咁邊段你覺得最使你興奮?
段段都精彩.:smile_35::smile_35::smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆