上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  442.5k

多謝支持!我想降低大家的期望MA!
引用:
原帖由 ff530 於 2012-6-25 01:17 PM 發表 查看引用來源

I think a good story doesn't always mean sex scene, these are also good to read. Support and please continue.

阿蕙把口係好掂的!
引用:
原帖由 Mastermind007 於 2012-6-25 03:03 PM 發表 查看引用來源

這是有效遊說技巧的一個上佳範例。

蕙是超級人物啊!
引用:
原帖由 strongeagle 於 2012-6-25 10:30 PM 發表 查看引用來源

若然蕙想完全佔有光的心,以上發展就變得十分可能。

真係匪夷所思!但如果世上有更多蕙就好鳥!
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-25 03:55 PM 發表 查看引用來源
樓主筆下的蕙確是天馬行空,匪夷所思,希望故事發展不會迫得光要作出 '兩個只能活一個' 的抉擇

謝謝鼓勵,應該寫埋呢個星期就完!
引用:
原帖由 BLT77 於 2012-6-26 12:19 AM 發表 查看引用來源
繼續支持,如果每一回都係高潮反而唔吸引,有高?有低,繼續努力師兄!!O(∩_∩)O

呢個情節可能OVER左鳥!哈哈!
引用:
原帖由 Hungpawah 於 2012-6-25 03:22 PM 發表 查看引用來源
MISS張將精液塗滿自己的左手,將手放在光面前:”睇下隻結婚戒指,畀姦夫你啲精冚住LAR!”
toayuen,虧你想得出上情節,很有背夫偷漢的象徵意義!你腦子真係淫到壞透.....但我好喜歡:smile_o05: :smil ...

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-26 12:31 AM 發表 查看引用來源
真係匪夷所思!但如果世上有更多蕙就好鳥!
樓主,小弟較現實,有紅顏知己如蕙固然好,小弟只是希望自己和老婆的關係不像 Miss 張和她老公就是了!
(但如事情發生,太太就有責任暪足一世,要有「絕對唔能夠俾佢老公知道」嘅覺悟!)

睇到結局你就明的了。(又是一吊癮伎倆!)
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-26 09:17 AM 發表 查看引用來源

樓主,小弟較現實,有紅顏知己如蕙固然好,小弟只是希望自己和老婆的關係不像 Miss 張和她老公就是了!
(但如事情發生,太太就有責任暪足一世,要有「絕對唔能夠俾佢老公知道」嘅覺悟!)

多謝分享

引用:
原帖由 taoyuen 於 2012-6-26 12:33 AM 發表 查看引用來源
呢個情節可能OVER左鳥!哈哈!
追看到51集,從情慾故事看,我最喜歡是開頭到中段,只是光性格太怯弱,如果故事多一個男角,再加強情慾複雜性,這會更精彩!但整體我很喜這故事,第一次如此追一個情色故事!taoyuen繼續加油!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆