上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.9k

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-30 04:32 PM 發表 查看引用來源
同意, 諗唔到咁多, 除非真係有心想出事! 但都唔係100% 但想唔出事就一定可以100%

好玄呀!:smile_o04:
引用:
原帖由 Tamil 於 2012-1-30 08:37 PM 發表 查看引用來源

咁你快d請教下樓主, 學返兩招.... 吸引女仔 :smile_04: :smile_04:
請教緊!

引用:
原帖由 Tamil 於 2012-1-30 08:32 PM 發表 查看引用來源

可能你個氣場吸左佢地埋去 :smile_30:
之後相處落發現..... 原來你都好ok喎~~~ 所以就對你有意思喇!!
姐係佢既氣場勁啦!你幾時得閒教下我用下氣場?XD:smile_o11:

引用:
原帖由 LOVEF 於 30-1-2012 07:22 PM 發表 查看引用來源
我真係有朋友中意:smile_42::smile_42:

咁什麼樣子身材都會有人欣賞既,我只不過講一般情況下形男美女著數啲女姐。

咁你朋友中意個男仔有幾肥先?

你的 post 我見咁多人追先入.. 不過都追左十七頁.. 睇晒再落 comment

睇完左 F... 加埋 T 的開端, 岩岩又聽到首好歌.. 插播俾你..都值得一聽
Westlife - Lighthouse...

http://www.youtube.com/watch?v=h4T23UlySTY

引用:
原帖由 Tamil 於 30-1-2012 08:35 PM 發表 查看引用來源

咁女仔真係會覺得 "得意/可愛" 呢d terms 係正面的形容詞~~
有時同d大我幾年既男人傾傾下計, 都會爆出一句 "你好得意"

:smile_35:
年輕男仔就可以咁形容姐…太大咁叫會好肉麻喎…會骨到痺埋

引用:
原帖由 damabird123 於 30-1-2012 09:32 PM 發表 查看引用來源

年輕男仔就可以咁形容姐…太大咁叫會好肉麻喎…會骨到痺埋
但係你骨痺得黎呵呵笑喎

引用:
原帖由 william4567 於 30-1-2012 09:25 PM 發表 查看引用來源
姐係佢既氣場勁啦!你幾時得閒教下我用下氣場?XD:smile_o11:
我唔識氣功架啵~~~ 唔識教你點吸女仔埋黎

回覆563 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 09:28 PM 發表 查看引用來源咁什麼樣子身材都會有人欣賞既,我只不過講一般情況下形男美女著數啲女姐。咁你朋友中意個男仔有幾肥先?
好大舊,又高,180cm以上,睇怕有300磅

引用:
原帖由 LOVEF 於 2012-1-30 10:25 PM 發表 查看引用來源
好大舊,又高,180cm以上,睇怕有300磅

嘩... 大腥腥黎架 :smile_o11:

回覆569 #的帖子

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2012-1-30 10:26 PM 發表 查看引用來源嘩... 大腥腥黎架 :smile_o11:
真係好誇,我真係接受唔到
佢gf仲要係細粒個d :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆