上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  67.4k

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-10-3 05:56 PM 發表 查看引用來源
好黑呀~~~~~~~~~
我唔信鬼添怕黑..

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 06:17 PM 發表 查看引用來源

我唔信鬼添怕黑..
咁你怕唔怕鬼???

引用:
原帖由 phowong 於 2011-10-3 06:18 PM 發表 查看引用來源

咁你怕唔怕鬼???

其實係想問會唔會去鬼屋玩-__-

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-2 09:58 PM 發表 查看引用來源
渡邊先生是我上月在東京親自負責接洽的一位當地企業代表,處理好業務上合作事宜後的最後一晚,曾與他在當地情侶酒店短聚...
但回港後發生了連串事情..
我對這位男人的印象,已逐漸退色..

在星期一午飯前,正處理煩瑣 ...
P 姐, 妳寫的報告非常精彩, 睇完都diy兩次

我也是在日本公司做咗超過十年,上次去日本溝到總公司一條日本妹,搞到佢成口都係,諗起都想再去東京....

小弟叫"馬田", 多多"指"教

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 06:17 PM 發表 查看引用來源
我唔信鬼添怕黑..
我話個天好黑jer...
我中意黑夜~~

引用:
原帖由 mmartin 於 2011-10-3 06:25 PM 發表 查看引用來源

P 姐, 妳寫的報告非常精彩, 睇完都diy兩次

我也是在日本公司做咗超過十年,上次去日本溝到總公司一條日本妹,搞到佢成口都係,諗起都想再去東京....

小弟叫"馬田", 多多"指"教
我認得你,nice to meet u

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 06:31 PM 發表 查看引用來源
P 姐, 好開心妳認得我喎.....

妳公司的日本人難唔難相處呀?

而家在外地的日本人英文水平比起+年前好咗好多哩

終於收工,遲左些小,但無所謂啦,好過要o t

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-3 06:31 PM 發表 查看引用來源
P 姐, 我要放工走了.....

我一直有追開妳嘅post, 好精彩的人生體會.....

btw, 我也住在港島東, 每天也是開車走東廊返工的.........

有機會可以交個朋友吧, 我可PM妳詳述一點呢....請不要del我的PM啊.

p...唔通你住港運城?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆