上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  55.9k

引用:
原帖由 pronto 於 2011-8-25 12:10 發表 查看引用來源
為左包姨媽巾?
:smile_13:禾就唔會咁

如果叫禾買袋就....... :smile_22:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-25 12:11 PM 發表 查看引用來源

話分兩頭:
E+年代買呢D野都無咩所謂,特別係後生果代,叫你買金就話姐
但佢叫客買又好唔口岩 (我諗發悔氣姐:smile_13

AT THE END OF THE DAY ,
值唔值得為咁少事咬分手:smile_13::smile_41:
係咯!買包姨媽巾有幾咁大不了?

引用:
原帖由 pronto 於 2011-8-25 12:10 PM 發表 查看引用來源

為左包姨媽巾?

咪就係:smile_42: :smile_42:

我覺得叫你買 M 巾還可以接受,但話叫第二個客買,試下得 5 得先至係個 point !:smile_o06:

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-8-25 12:11 PM 發表 查看引用來源

話分兩頭:
E+年代買呢D野都無咩所謂,特別係後生果代,叫你買金就話姐
但佢叫客買又好唔口岩 (我諗發悔氣姐:smile_13

AT THE END OF THE DAY ,
值唔值得為咁少事咬分手:smile_13::smile_41:
我同佢嘈左好耐...:smile_42: 因這問題:smile_39:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-25 12:17 發表 查看引用來源

我同佢嘈左好耐...:smile_42: 因這問題:smile_39:
佢故意氣你 何必太執著 :smile_o10:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-25 12:16 PM 發表 查看引用來源
我覺得叫你買 M 巾還可以接受,但話叫第二個客買,試下得 5 得先至係個 point !:smile_o06:
冇錯:smile_44: 這樣令到我更懷疑佢同客的關係:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-25 12:16 發表 查看引用來源
買袋呢:smile_o03:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-25 12:16 PM 發表 查看引用來源
咁一開始話買咪冇事咯!女人…你一唔順佢意…最叻搵啲嘢激下你架啦!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-25 12:05 PM 發表 查看引用來源

佢睇周刊話叫我買M巾比佢..因HK只有..但我當然SAY NO啦...佢話我.愛一個人係幫佢買咩刀得的.我刀係SAY NO..我SAY係男人刀5會去買啦..佢即時話叫佢D熟客買.睇吓得5得..我就即吊9佢..有冇腦... 呢D刀叫得 ...
心平氣和 dddddd,第一,豁出小小,第二,教位易地移處,第三,借今次機會stop佢之前d野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆