上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  172.1k

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈!前年去咗巴西 Rio, 我冇比人就地正法喎!
咁你應該要開心呀..乜事都冇發生過

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:43 PM 發表 查看引用來源

哈哈!前年去咗巴西 Rio, 我冇比人就地正法喎!
正wo
Rio好鬼好氣氛,又夠fresh

引用:
原帖由 phowong 於 2011-8-1 11:42 PM 發表 查看引用來源

哈哈..你唔係趕緊野咩??
趕完啦!今朝做埋presentation, 比個fuxking bitch stolen my thunder, 叼撚哂光; 咪比佢囉。做唔到嘢都係炳佢 ja ma. 波都冇隻學人著背心,飽死。 :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:50 PM 發表 查看引用來源

趕完啦!今朝做埋presentation, 比個fuxking bitch stolen my thunder, 叼撚哂光; 咪比佢囉。做唔到嘢都係炳佢 ja ma. 波都冇隻學人著背心,飽死。 :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: ...
哈哈..唔緊要喇..做完就OK喇..唔洗咁燥WO..試過最激個時係邊到同人做呀??

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-8-1 11:45 PM 發表 查看引用來源

正wo
Rio好鬼好氣氛,又夠fresh

正呀!成個trip去咗21日,同3個朋友咩backpack去,仲去埋Paraguy 巴拉圭。正!

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:52 PM 發表 查看引用來源

正呀!成個trip去咗21日,同3個朋友咩backpack去,仲去埋Paraguy 巴拉圭。正!
個到有乜玩嫁其實???

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:52 PM 發表 查看引用來源

我就去左Rio 12日
成舊炭咁返來

南美旅行正呀, 不過單係機票都駛好多錢, 我諗我短期內唔會諗去南美了:smile_o03:

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:50 PM 發表 查看引用來源

趕完啦!今朝做埋presentation, 比個fuxking bitch stolen my thunder, 叼撚哂光; 咪比佢囉。做唔到嘢都係炳佢 ja ma. 波都冇隻學人著背心,飽死。 :smile_o02: :smile_o02: :smile_o02: ...
唔好嬲,錫返:smile_o09:

halo coco:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆