上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.9k

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-24 09:31 AM 發表 查看引用來源

田長,我何來資歷說公道話,我只不過是新手一名嘛!

個人而言,差你肯定 5 係最差個個。好你又 5 係最好個個。

低調啲啦,師傅!!!

:smile_o10: :smile_o10::smile_o10:
甜筒輝找神。:smile_o05:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-23 10:52 PM 發表 查看引用來源
老師,算吧啦,放過企啦。:smile_o05:
ANDY 田長都未答大家 , 如果有團友同田長既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , ANDY 田長會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返主場陪同團友討回公道呀 ?

:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-24 10:37 AM 發表 查看引用來源

ANDY 田長都未答大家 , 如果有團友同田長既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , ANDY 田長會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返主場陪同團友討回公道呀 ?

:smile_o05: :smile_o05:
算吧啦,佢第二日一定要番工,邊個會咁得閒呀!:smile_o14:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-24 10:45 AM 發表 查看引用來源
算吧啦,佢第二日一定要番工,邊個會咁得閒呀!:smile_o14:
教左佢甘多野 , 我都收手啦 , 希望 ANDY 田長佢明白乜野叫 反向思考 啦 !

:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-24 10:50 AM 發表 查看引用來源

教左佢甘多野 , 我都收手啦 , 希望 ANDY 田長佢明白乜野叫 反向思考 啦 !

:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
危機處理?:smile_o14:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-24 10:31 AM 發表 查看引用來源

老實講 , 我用另一個 A/C 參加左你既 CA 團 , 係出團前 , 我想多 D 了解田長帶團以及處理突發事件既手法 , 唔通甘都有錯 , 你去參加旅行團 , 報團個陣 , 有唔明都會問 SALES 啦 , 好正常姐 !

而且我講既案例  ...
:smile_o12: 團友既人生安全行先 ,  :smile_o02: 而唔係人多冇得唱歌呢類甘幼稚既問題啦 !

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-24 09:28 AM 發表 查看引用來源

練習師兄,好耐無見你係 CA 鋪屎留言啦喎!
你請佢食燒雞腿,佢就會出現架啦:smile_40:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-24 09:31 AM 發表 查看引用來源

田長,我何來資歷說公道話,我只不過是新手一名嘛!

個人而言,差你肯定 5 係最差個個。好你又 5 係最好個個。

低調啲啦,師傅!!!

:smile_o10: :smile_o10::smile_o10:
對對對,低調最緊要:smile_44: , 甜筒c兄深明大義呀:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 04:08 PM 發表 查看引用來源

要去常平威威啊,搵佢啦 -------->   o_~

:smile_o03: :smile_o03:
我係新手!唔好叫我!:smile_45:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2011-2-24 12:22 PM 發表 查看引用來源

對對對,低調最緊要:smile_44: , 甜筒c兄深明大義呀:smile_30:
對,ching說個對。:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆