上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.4k

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 06:55 PM 發表 查看引用來源
謝謝龍E,間唔中要摑醒我:smile_30:
我都明白男人的矛盾~我只可以講句~家庭行先:smile_46:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 06:58 PM 發表 查看引用來源
高總個女人肯为你生仔即係表示佢真係好愛你,
時間久了才可以反映事實的全部:smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 19:03 發表 查看引用來源

我都明白男人的矛盾~我只可以講句~家庭行先:smile_46:  
絕對明白,仲未收工:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 19:07 發表 查看引用來源

係唔知佢秘書幾大,如太後生就真係你所講,

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 07:12 PM 發表 查看引用來源
絕對明白,仲未收工:smile_38:
未呀~依家去食飯先:smile_o13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 19:07 發表 查看引用來源

之前只船又係經常唔比帶套,只係我唔想害佢,識佢時佢只係廿歲,怕佢任性,整件出黎真係害咗佢,如果到咗廿七八歲人定啲還好,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-4 19:19 發表 查看引用來源

未呀~依家去食飯先:smile_o13:  
食好啲呀龍E:smile_38: 食就唔好慳呀:smile_38:

要收工啦,明天見:smile_38:

各位晚上好, 終於返到屋企, 深圳落雨呀:smile_38:  不過今日星期一應該無乜人會過黎啦.

恭喜Y兄成功摘椰:smile_o12:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 07:21 PM 發表 查看引用來源
之前只船又係經常唔比帶套,只係我唔想害佢,識佢時佢只係廿歲,怕佢任性,整件出黎真係害咗佢,如果到咗廿七八歲人定啲還好,
對呀~所以男人係那個時候要清醒點:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆