上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.9k

死就死, 先去水x方揾四川妹妹松腿,等埋佢收工,去同佢個friend食飯!

可惜,佢個friend係高大型c 9 feel, 話27, 28喎, 心諗.....死靚妹.....你玩我呀!

佢重叫我,食完飯同佢個friend去逛街喎,傻嘅..07:30食完走人...:smile_o12:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 10:28 AM 發表 查看引用來源
Wed過關中收到兩個SMS,

1) 四川妹妹話介紹佢個friend我識一齊食飯:smile_o10:
2) 湖北妹話第二日返老家, 叫我同佢食飯:smile_o16:
知足呀:smile_o01:

跟手打俾湖北妹, 諗住同佢食餐飯, 睇吓佢又玩乜野! (之前電話中都鬼話連篇)...

P佢個K....又係到打緊牌....費9事理佢....收線走人....

馬上去糖下.....:smile_o13:

去到8:30, 揾媽咪攞酒店客房...問佢唔KTV, 可唔可以幫我揾MM,

佢梗係話飲兩杯KTV先啦, 我堅持話唔好住, 佢都好friendly, 帶咗我去MM房揾女...

可惜....大遲了...無乜好野.....:smile_o03:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 10:48 AM 發表 查看引用來源
去到8:30, 揾媽咪攞酒店客房...問佢唔KTV, 可唔可以幫我揾MM,

佢梗係話飲兩杯KTV先啦, 我堅持話唔好住, 佢都好friendly, 帶咗我去MM房揾女...

可惜....大遲了...無乜好野..... ...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...
呃得一分得一分...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 10:42 AM 發表 查看引用來源

知足呀:smile_o01:
似去做觀音冰多D喎~~:smile_o01:

最後都開咗KTV房,諗住隨便一條女...陪飲酒玩吓算:smile_o13:

當然....梗係叫番呀,小DJ, 睇吓有冇得傾...:smile_o01:

衰好色,冇計!

169兄,終於有d實質野睇下~~~支持你,我繼續追睇落去~

玩咗陣....哄吓小DJ....夜宵直落...我講明唔會食免廢餐.....叫佢放心...:smile_o05:

見佢心大心細....個樣真係幾好笑....:smile_o10:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 10:57 AM 發表 查看引用來源
玩咗陣....哄吓小DJ....夜宵直落...我講明唔會食免廢餐.....叫佢放心...:smile_o05:

見佢心大心細....個樣真係幾好笑....:smile_o10:
:smile_30:  看來吃到了~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆