上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 19

收藏  |  訂閱
2.1k  46.6k

我唔係酒鬼...心情唔好總想大口地喝,但又唔仲意在香港...才星期二....

這段時其忙死了:smile_o16: 刀冇乜時間入來寫寫野:smile_19:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-22 05:25 PM 發表 查看引用來源
這段時其忙死了:smile_o16: 刀冇乜時間入來寫寫野:smile_19:
忙緊咩呀?

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-6-22 05:25 PM 發表 查看引用來源
你日夜都咁忙.....好事泥架但別冷落妻房..哈哈!

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-22 05:27 PM 發表 查看引用來源

忙緊咩呀?
淨係波仔都忙死....好彩馬仔 週三休賽

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 05:31 PM 發表 查看引用來源
淨係波仔都忙死....好彩馬仔 週三休賽
波仔唔駛度喇, 我今日出左3場, 跟買訓醒收錢

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-6-22 04:15 PM 發表 查看引用來源

發乎心中鬱結......抒發憂傷思緒.......我視之為解脫情懷的一種方法.......
徙然面對......縱使山雨欲來.......我也能處之泰然........
高佬:smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 05:10 PM 發表 查看引用來源
你接下去吧:smile_o10:
玩接龍牙

冇你咁好文彩喎:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 05:11 PM 發表 查看引用來源
你咪作大...得果兩滴要用成人止尿片:smile_o14:
係得兩滴,但係一滴已經濕左半張床單:smile_19:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-22 05:24 PM 發表 查看引用來源
我唔係酒鬼...心情唔好總想大口地喝,但又唔仲意在香港...才星期二....
咁你個個星期上去,個個星期都心情吾好:smile_42:

我都係咁諗,今日先星期二,幾時到星期六呀:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆