上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 02:51 PM 發表 查看引用來源

你們可以看看三世因果經...

善男信女聽言因,聽念三世因果經。三世因果非小可,善惡之報影隨形。
今世做官為何因,三世黃金妝佛身。三世修來今世受,紫袍玉帶佛前求。
黃金妝佛妝自己,說盡如來蓋世身 ...
:smile_o12: :smile_o12: 你真得……我估你第日身邊另一伴會好幸福…

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:52 PM 發表 查看引用來源

我而家正經到不得了 :smile_34:
送個Good比你……:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:23 PM 發表 查看引用來源

唔去都岩, 我看黎那港男玩咩幾日丫, 幾日者係想食左佢者 :smile_o02:
跟她對話--她原來從末想過那男人在旅途上對她會怎様? 一個太笨的女孩.  今天一大清早那男人找她去最後她聴我講而拒絕了.

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 02:47 PM 發表

我好耐未去玩過啦... :smile_13:
我都係...........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-19 02:54 PM 發表 查看引用來源
送個Good比你……:smile_30:
V仔.......開心嗎? 他是我們的樣板男:smile_o12:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-19 02:53 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12: 你真得……我估你第日身邊另一伴會好幸福…
每周在他身邊的人都好幸福:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-19 02:58 PM 發表 查看引用來源

我都係...........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:
高總...... 聽講你成日去吃喝玩樂喎. :smile_40:

[quote]原帖由 貓仔太太 於 2010-5-19 02:40 PM 發表 查看引用來源
你仲唔許愿??不過都係擦過…:smile_30:   禾成日都會槍走火:smile_o02:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 02:41 PM 發表 查看引用來源

我會諗... 一晚幾舊水, 一個月成兩皮野. (只是傾計+過夜費)

連埋屋租生活費.... 呢d女都系短線可以, 長線負擔吾黎..... :smile_39:
係呀,凡事要量力而為,計掂條數就得啦:smile_35:

引用:
原帖由 貓仔太太 於 2010-5-19 02:42 PM 發表 查看引用來源
正正經經娶個老婆喇…:smile_38: :smile_o12:
阿寶準備緊啦:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆