上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 14

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-24 20:34 發表 查看引用來源
千萬不要太上心.....有備而戰,百戰百勝......對待女孩子千萬別愛她多予她愛自己,過了頭吃苦是自己,  女孩子吹牛的理由有太多啦
y兄,我只是拎我之前既經歷同師兄分享
我已經同佢分左手兩年了,而家決定以後唔媾大陸女,因試過知道唔0岩自己
現在小弟等真愛我既港女是也:smile_o13:

其實呢個POST點解唔搬去情情愛愛??

引用:
原帖由 熙隆 於 25/4/2010 01:16 AM 發表 查看引用來源
其實呢個POST點解唔搬去情情愛愛??
搬過去:smile_41: , D港女睇到會有乜返應, 大家都好清楚. 無謂煩啦:smile_45:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-24 11:47 PM 發表 查看引用來源

哈,y兄唔好怪我直接,要享齊人之福
係要付出少少代價了
至緊要你~左右[暪]完,記得自己對邊個講過d咩就得
呢個好重要:smile_o12:
你講得好啱...我同佢地去過的地方好多時我自己都要好冷靜想一想,驚搭錯線:smile_o02:

引用:
原帖由 kkkk007 於 2010-4-25 12:00 AM 發表 查看引用來源

y兄,我只是拎我之前既經歷同師兄分享
我已經同佢分左手兩年了,而家決定以後唔媾大陸女,因試過知道唔0岩自己
現在小弟等真愛我既港女是也:smile_o13:
你在香港上左船要記得通知聲我地:smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-24 11:29 PM 發表 查看引用來源
你地突然咁灰既:smile_41:
我岩岩去完世界之槍食大漁, 食到好飽 :smile_o16:

聽日有馬仔記住PM我呀 :smile_o09:
你係大肥佬泥架?  哈哈! 成日食咁多好野

昨晚同朋友深圳飲酒另約好飯盒2:00AM見面食宵夜,點之比件汕頭妹吸住唔放:smile_o05:,....飲到啤啤夫忘記左約好飯盒在某食館見面,等左我兩粒鐘發哂脾氣返左屋企......後來我捉左條妹仔去按摩...有得玩無得做:smile_o02:......瞓到今早走返飯盒屋企賠罪...好彩冇事:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-25 17:14 發表 查看引用來源
你在香港上左船要記得通知聲我地:smile_o03:
一定,我唔會忘記你地
本來一早就0係香港上左船
但自己衰,可唔識珍惜人地對我好,而家錯過左:smile_o06:
要再等都有排
果個故事.龍虎兄就比較清楚了(趁佢唔0係度,擺佢上台先,嘻嘻):smile_o13:

...................

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-4-26 12:58 AM 發表 查看引用來源
...................
早晨!  擺個頭位講聲早晨先.:smile_o15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆