上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 delpieho 於 2010-7-16 04:29 PM 發表 查看引用來源

上次響翔盈我俾你地殺喎.....
我同你果班玩過一次.... 贏左一次咁大把者
咁就黑名單我呀 哈哈
哈哈!上次賭神都仲未出場,
唔怕既,未黎囉:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-16 09:14 AM 發表 查看引用來源

知你成日玩啤牌有斬獲.....

不過你遇到我地17樓賭神就

唔0岩星期日過黎挑下機囉.....不過記得著多幾條底庫....
我發覺著幾多都唔夠ge,
所以唔著lu:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-10 12:56 PM 發表 查看引用來源

嘩~依排突然咁多CD-ROM出聲既...哈哈

我冇咩搞...半隱世中....玩少左好多....
唔係CD-ROM, 係我個VPN SHORT左,上唔到黎姐,加上個細路岩岩出世。

無敵是最寂寞 最是疼苦.......................

返黎報到先.....!!

引用:
原帖由 type-r929 於 2010-7-19 05:14 PM 發表 查看引用來源

唔係CD-ROM, 係我個VPN SHORT左,上唔到黎姐,加上個細路岩岩出世。
公起晒喎~~~~:smile_40: 唔怪得你依家咁乖啦....

引用:
原帖由 gelec 於 2010-7-20 02:16 AM 發表 查看引用來源
無敵是最寂寞 最是疼苦.......................
哼~~又比你立錢走....好在我都SIDE BET贏到你少少...呵呵:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-20 11:59 AM 發表 查看引用來源
嘩依排咁多欠未發言既朋友出聲,,,真係熱鬧~~~

PS.你個B好靚女喎~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-7-20 12:51 PM 發表 查看引用來源

嘩依排咁多欠未發言既朋友出聲,,,真係熱鬧~~~

PS.你個B好靚女喎~~
我個 B 開始識打交........:smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2010-7-20 11:59 AM 發表 查看引用來源
呢個係咪果個仆街團長!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆