上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

唉.........咪女人真性情 兩個口講哂

中意比兩個男人同時服侍佢:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-3 10:32 AM 發表 查看引用來源
我問老婆點解妳又肯玩二皇一后,但又唔肯二后一皇呢?老婆話佢中意比兩個男人同時服侍佢,但唔中意同另一女服侍一男!吹9漲
c hing....你老婆係佢既角度黎又arm ga...............佢又幾可愛wo.
不過如果兩個男人5係床上d功夫5得, 就算3 至4 個服待佢都無用

引用:
原帖由 武將 於 2009-9-3 10:54 AM 發表 查看引用來源
唉.........咪女人真性情 兩個口講哂
點止佢講哂!直頭惡9哂添.........

引用:
原帖由 fwl18 於 2009-9-3 01:09 PM 發表 查看引用來源

c hing....你老婆係佢既角度黎又arm ga...............佢又幾可愛wo.
不過如果兩個男人5係床上d功夫5得, 就算3 至4 個服待佢都無用
所以我又問佢,妳咁9中意比男人服侍,不如試埋三皇一后或者四皇呀!佢話驚都未驚過.........

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-1 08:00 PM 發表 查看引用來源
我同老婆講幾時玩一皇二后,我老婆即刻話你想搵邊個玩,跟住已經怒目而視!點再講呀............佢就可以二皇一后,我就唔9得!女人都係自私既動物
玩4P囉! :smile_44: :smile_13:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-9-3 04:12 PM 發表 查看引用來源
玩4P囉! :smile_44: :smile_13:
4p係一齊定輪住屌........?

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-3 04:16 PM 發表 查看引用來源

4p係一齊定輪住屌........?
有窿就塞。:smile_o05:

話時話, 老婆個西可否一次過吞噬2條JJ呢?

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-9-3 04:08 PM 發表 查看引用來源

所以我又問佢,妳咁9中意比男人服侍,不如試埋三皇一后或者四皇呀!佢話驚都未驚過.........
嘩...咁厲害!  C Hing 咁如果真係1對四你會5會更high?

回覆 564# 的帖子

如果咁預我一齊輪住屌 一笑兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆