上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,Q爆型爆索爆再相聚 PART 54,

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-29 12:44 PM 發表 查看引用來源

咁星期6出唔出離食蚧粥加唱k 呀
唔出了~呢排身體差左好多,要休息下~~

等我好返D再約大家出黎啦~~HAHA

引用:
原帖由 louis_f 於 2009-7-29 12:46 PM 發表 查看引用來源

無問題啦,,,咁佞排傾住傾先啦

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-29 12:38 發表 查看引用來源

真喺現在手都軟,,,又要搬貨:smile_27:
你要做埋咕喱咁可憐ah :smile_39:

快d...進修...揾過份好工la

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-29 12:43 PM 發表 查看引用來源

喺呀,,,叫緊人去,,定你想落bar 呀
:smile_39:我唔知呀...想跟阿唐生:smile_44:

引用:
原帖由 louis_f 於 2009-7-29 12:46 發表 查看引用來源

放假系home睇下動漫...都幾好架 :smile_40:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-7-29 12:47 PM 發表 查看引用來源

你要做埋咕喱咁可憐ah :smile_39:

快d...進修...揾過份好工la
咩唔要呀,有時d貸伶上伶落喺公司裹面,仲要好鬼重,25.5kg一箱

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-29 12:38 PM 發表 查看引用來源

真喺現在手都軟,,,又要搬貨:smile_27:
:smile_44:一定好正...吊帶短褲..禽上禽落...:smile_30:

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-7-29 12:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:我唔知呀...想跟阿唐生:smile_44:
佢琴日經而msn我,我話左佢知有下場,,佢話有邊個人去呀,,

你去唔去下場呀

引用:
原帖由 希亞雷 於 2009-7-29 12:52 PM 發表 查看引用來源

:smile_44:一定好正...吊帶短褲..禽上禽落...:smile_30:
wall  show 呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-29 12:53 PM 發表 查看引用來源

佢琴日經而msn我,我話左佢知有下場,,佢話有邊個人去呀,,

你去唔去下場呀
:smile_44:睇下有無好下場先...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆