上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 3)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.0k

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-27 16:18 發表 查看引用來源

咩叫做妹仔肚呀 :smile_41:
即係食好野會肚痛OR痾屎=唔受得, 反而食D平野就冇事

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 04:20 PM 發表 查看引用來源

我以為你姓............

交TIM:smile_30: :smile_30:
你係咪DRY得太耐呀.....乜野都聯想呢味野........:smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

占占:smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 04:20 PM 發表 查看引用來源

我以為你姓............

交TIM:smile_30: :smile_30:
佢係複姓 .................. 濫交 ~ 呀 :smile_30:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-27 16:18 發表 查看引用來源

呢個世界, 應該除爺SO之外.....個個男人都賤格.......
賤格同淫賤唔同WOR..

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

你係咪DRY得太耐呀.....乜野都聯想呢味野........:smile_30:
賤格:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-7-27 04:21 PM 發表 查看引用來源

咁 ... 搵多錢囉 ~

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-27 16:21 發表 查看引用來源

我講真傢, 我老公真係識得個大陸同事係尼個姓傢....

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-27 16:22 發表 查看引用來源

占占:smile_38:
車車:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:

呢D咪嘥米飯囉........以後諗住食好小小果陣, 叫埋我, 等我幫你食晒佢..........:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆