上一頁下一頁
發新話題

手指再一次了到潮吹..玩埋TOYS..high腳仔軟!

收藏  |  訂閱
731  42.7k

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-22 05:49 PM 發表 查看引用來源
頭先有一位好好心既朋友問我
『你 d bra 相...會唔會嚇親........飲食板 d 人』:smile_o05:
嚇親d 鬼佬添....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-22 05:51 PM 發表 查看引用來源

嚇親d 鬼佬添....
咁我收番d相喇

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-22 05:49 PM 發表 查看引用來源
『你 d bra 相...會唔會嚇親........飲食板 d 人』:smile_o05:
令人流口水:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-22 02:19 PM 發表 查看引用來源

係架...
前晚向張床典左好耐都訓唔著..天都光埋先訓得著...5點幾啦..
跟住尋日朝早9點盡時鑽野..所以尋日好早上黎玩囉...訓左3個中多少少...
而家岩岩起身, 可能因為太眼訓...嘈都唔醒..算係咁啦...:smile_o05:
手腳凍唔凍 ?
你好虛咁呢

引用:
原帖由 eastern.hill 於 2009-7-22 06:27 PM 發表 查看引用來源

手腳凍唔凍 ?
你好虛咁呢
haha...一陣陣時啦...
我好潺囉...成日病架...成日都疴餐懵:smile_o03:

引用:
係嚇都我嚇死佢地先啦..haha 我放咁多張..:smile_o06:

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-22 05:57 PM 發表 查看引用來源

咁我收番d相喇
講下笑姐:smile_35: .....妳收起左....好多人閙我架...

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-22 07:09 PM 發表

haha...一陣陣時啦...
我好潺囉...成日病架...成日都疴餐懵:smile_o03:
做多d 運動la...好多女仔又想fit..又唔想動身:smile_o08:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2009-7-15 12:00 AM 發表 查看引用來源
我一向都有個VIBRATOR玩具既..
不過由於我成日都玩..玩到佢甩線頭..
咁我就同BF講要買過個, 同埋話佢知我忍左成個WEEK..
同BF首先就去左CB買TOYS先^^
跟住我地就食少少野填飽個肚仔..咪陣間冇力郁..哈!!
又係去 ...
:smile_14: :smile_14: 新相.......支持

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-7-22 08:58 PM 發表 查看引用來源

做多d 運動la...好多女仔又想fit..又唔想動身:smile_o08:
我肚疴..都疴4-5次...食完野, 疴完又肚空空架啦...
我試過有次冇返學兩日, 都係肚疴..結果果個week我由95lbs..跌到落88lbs..所以好fit架啦..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆