上一頁下一頁
發新話題

終於去左啦啦啦啦啦....(加相@ Part 2)

收藏  |  訂閱
800  105.7k

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

包包..唔好咁嬲...
D無聊PM唔好覆咪算lor:smile_o13:
Bonnie Babe~:smile_o15:

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-15 05:13 PM 發表 查看引用來源

Bonnie Babe~:smile_o15:
M_G~~~:smile_o09:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-15 05:10 PM 發表 查看引用來源

包包..唔好咁嬲...
D無聊PM唔好覆咪算lor:smile_o13:
今日唔見你ONLINE既???

very good

引用:
原帖由 M_G 於 2009-7-15 05:12 PM 發表 查看引用來源

我係附近望過下個view~真係ok!!!!!
邊個激嬲你咁衰呢
開唔開名好呀 ??? :smile_o01: :smile_o01:

Can I have the details of that place, PLS?:smile_o12:

引用:
原帖由 dickychan2 於 2009-7-15 05:22 PM 發表 查看引用來源
Can I have the details of that place, PLS?:smile_o12:
U NEED WHICH DETAILS ?

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-7-15 05:20 PM 發表 查看引用來源

今日唔見你ONLINE既???
唔知搞咩,公司成日斷線...:smile_45:
個MSN off左再on就彈一大堆咩上線果d出黎...所以熄鬼左個msn算...:smile_42:

引用:
原帖由 Bonnie妹妹 於 2009-7-15 05:39 PM 發表 查看引用來源

唔知搞咩,公司成日斷線...:smile_45:
個MSN off左再on就彈一大堆咩上線果d出黎...所以熄鬼左個msn算...:smile_42:
Miss u...好多個同我傾開既人今日都消失咗

嘩..........
好人齊 wor, :smile_35:

Hello Bonnie 妹, 包包 & M_G ~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆