上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss.徵朋友,107

收藏  |  訂閱
1.5k  32.8k

引用:
原帖由 文曲 於 17/7/2009 11:34 PM 發表 查看引用來源

:smile_30: 妳只是以為自己知道,但實情不是 ~ :smile_13:
你太唔清楚蓉兒了,,,實情就係佢想既一樣,,,,我掛住佢,,,,:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 17/7/2009 11:38 PM 發表 查看引用來源

你又知.:smile_14: 我信利利是掛住我的呀 她是我愛fd呀,相公:smile_13:
你全對,,,

引用:
原帖由 文曲 於 17/7/2009 11:43 PM 發表 查看引用來源

她在旁觀看這麼久,也不出來講一句 ~ :smile_34:  

對嗎,利利 ~ :smile_30:
我是很晚才見到,,,蓉蓉係我愛fr,,,我點會唔撐佢呢??不過我真係撐唔住啦,,好眼訓,,,閃啦,,,:smile_43:

文兄,,我已連覆6post,,好支持愛fr啦,,早抖啦,,,:smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 17/7/2009 11:46 PM 發表 查看引用來源

她可能在ching ching post吹水..咁又係呀.
蓉蓉,,,,你又估仲啦,,,

早晨蓉兒,在一號風球下向你問好,風繼續吹,卻吹不散我們的友誼,然而請你出門時做好一切預防措施,小心唷

蓉兒識唔識煮玉笛誰家聽落梅和二十四橋明月夜呀???好想吃這兩道菜啊!:smile_47:

:smile_o15: hi!morning^^

蓉蓉,,,早晨呀,,你起身未呀,,,,:smile_38:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-7-18 12:07 AM 發表 查看引用來源

蓉兒乖,相公鍚 面珠:smile_34: ..........................88~  
午安了.相公好.來杯普漂洱茶.也碰碰你的面龐
又打風了:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆