上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲<>

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 03:42 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: .......車車都黎埋......:smile_30:

我搬左之後....發覺.....沙田區...著熱褲背心既....係多過大埔好多架........:smile_30:
紫爸你都係沙田友 ~ 近邊頭呀 ...

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-8 03:44 PM 發表 查看引用來源

砵砵街日日都波濤"胸"湧
完全兩樣野.........雖然大家都係叫青春玉女....但係你成日去果邊果D.....係幾十歲扮既.......:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-8 03:48 PM 發表 查看引用來源

簡直有遇溺既感覺:smile_47:
:smile_o14: :smile_o14: ~~~齋望都浸親:smile_o14:

~~~~你都好弱下wor:smile_o08: :smile_o08:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-8 03:48 PM 發表 查看引用來源

火炭工廠區......

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-8 03:48 PM 發表 查看引用來源

佢果頭近囉:smile_o01:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 03:50 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: :smile_o14: ~~~齋望都浸親:smile_o14:

~~~~你都好弱下wor:smile_o08: :smile_o08:
系囉.....就系"滾"完先知自己身體咁差:smile_39:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-7-8 03:45 PM 發表 查看引用來源

o甘你有冇比佢地 凶 親呀:smile_45: :smile_45:
敗類畀d囡囡拋浪頭咩 ~

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 03:49 PM 發表 查看引用來源

完全兩樣野.........雖然大家都係叫青春玉女....但係你成日去果邊果D.....係幾十歲扮既.......:smile_38: :smile_30:
但..佢都有遇溺..感覺wor

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-8 03:52 PM 發表 查看引用來源

敗類畀d囡囡拋浪頭咩 ~
咁又未誇張到"浪"....."雨"0者....

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-8 03:47 PM 發表 查看引用來源

梗係唔係啦.......我家下, 好鬼ENJOY搭火車......好多好野睇架........:smile_30:
唔怪得你lee排o甘遲先返啦....原來睇到唔記得落車:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆