上一頁下一頁
發新話題

220609~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~被迫冧莊.....

收藏  |  訂閱
1.5k  28.7k

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-26 11:07 AM 發表 查看引用來源

1號波?????
超!!! 你而家有$$都寧願去第二度玩啦, 仲會黎hk咩:smile_45:

我又早晨...

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-6-26 11:17 AM 發表 查看引用來源
我又早晨...
亞力早晨!!~~

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-6-26 11:12 AM 發表

超!!! 你而家有$$都寧願去第二度玩啦, 仲會黎hk咩:smile_45:
HK高消費....玩5起....:smile_39: :smile_39:

你自己都要去THAI消費啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-26 11:28 AM 發表 查看引用來源

HK高消費....玩5起....:smile_39: :smile_39:

你自己都要去THAI消費啦:smile_38: :smile_38:
鬼叫你唔黎呀, 所以我都唔會過黎搵你架......

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-6-26 11:17 AM 發表
我又早晨...
morning~~~叮噹

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-6-26 11:38 AM 發表

鬼叫你唔黎呀, 所以我都唔會過黎搵你架......
妖.....你淨係識去THAI 0者啦.......

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-26 11:47 AM 發表 查看引用來源

妖.....你淨係識去THAI 0者啦.......
我都有性趣去麼麼茶島架:smile_13:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-6-26 11:53 AM 發表

我都有性趣去麼麼茶島架:smile_13:
JEN JEN 講左2年都無來....
我睇下你幾時來~~~:smile_34:

引用:
原帖由 kerry@ 於 2009-6-26 12:01 PM 發表 查看引用來源

JEN JEN 講左2年都無來....
我睇下你幾時來~~~:smile_34:
我地去旅行都冇咩plan咩月份去架, 通常都係話行就行.........我過到黎你攞唔到假咁我地點算wor:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆